| Reklama na auto, která dokáže zaujmout - diskuze na toto téma |
Kde nebo u koho si nechat udělat reklamu na auto, která dokáže zaujmout? Můžete se podělit o vaše zkušenosti? Jarka | 22.8.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Reklama na auto, která dokáže zaujmoutNechávala jsem dělat reklamu na auto na autech ve firmě. Našla jsem firmu, která mi před tím poslala ke schválení návrh. Teprve po jeho odsouhlasení se to celé odehrálo. Výsledkem je tak dokonale polepené auto reklamou, která dokáže zaujmout. Odpověď Viola | 25.8.2022 01:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Reklama na auto, která dokáže zaujmoutMáte to dělané celoplošně? Na celém autě? Odpověď Jarka | 30.8.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Reklama na auto, která dokáže zaujmoutJasně, máme kompletně celá auta. Úplně to změní jejich design a opravdu to dokáže zaujmout. Jestli chcete mít udělanou reklamu na auto kvalitně, tak doporučím firmu https://www.polepim.cz/polepy-aut/ Umí udělat moc pěkný design, a taky používají kvalitní fólie, takže reklama pak na autě vydrží dlouho. Odpověď |