| Svatební oznámení - diskuze na toto téma |
Vybíráme se snoubencem svatební oznámení a řekla jsem si že si radši nechám poradit o někoho kdo už má zkušenost a může poradit na koho se obrátit, na koho ne apod. Takže předem děkuju za všechny tipy :)
Miška | 25.8.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební oznámení Jé tak to se s dovolením připojím k otázce, protože to teď zrovna začínáme řešit a co jsem zatím tak zběžně koukala, tak mě nic moc nezaujalo... Odpověď Andy | 28.8.2022 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební oznámení My měli oznámení a další věci jako cedule atd od https://svatbomilka.cz/ a můžu je fakt doporučit. Všechno nám udělali rychle a přesně jak jsme chtěli, a mají moc hezký designy a nápady :-)
Odpověď Miška | 29.8.2022 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatební oznámení Koukám na jejich stránky a líbí se mi že to dělají na různý materiály, na čem jste to měli? Moc se mi líbí ten kámen, to si dokážu představit že by bylo super u cedule na podpisy :)
Odpověď Andy | 30.8.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svatební oznámení My to měli na plexi, vypadalo to fakt super, protože to bylo průhledný a na tom text, vypadalo to fakt stylově ;) jinak u oznámení jsme uvažovali nad dřevem, ale nakonec jsem si ho nechali udělat klasicky na papír.
Odpověď Miška | 31.8.2022 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Svatební oznámení Aha no to mohlo taky vypadat dobře, no ještě to zvážíme, ale určitě vybereme od nich protože se mi to líbí nejvíc
Odpověď Andy | 13.9.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Svatební oznámení Jasně, já myslím že je hlavně potřeba to prostě přizpůsobit stylu svatby a výzdoby a potom to určitě bude vypadat super.
Odpověď Pája | 16.9.2022 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatební oznámení My oznámení vybírali snad nejdýl ze všeho, nakonec jsme museli zvolit kompromis :D
Odpověď |