| Dárek pro partnera ke 30. narozeninám - diskuze na toto téma |
Jdu si sem z vámi pro radu. Ocenila bych nějaké tipy na dárek pro partnera ke 30. narozeninám. Mám s tím docela problém, protože si dárky kupujeme i v průběhu roku a teď když se blíží jeho narozeniny, tak nevím co mu koupit. Lenka | 13.9.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro partnera ke 30. narozeninámKe kulatinám kupuju vždycky šperky, takže co nějaká šperk? :) Odpověď Mirka | 17.9.2022 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro partnera ke 30. narozeninámSouhlasím s Lenkou. Manžel měl loni 40. a to jsem mu kupovala obří dárkový koš, kde měl whisky a různé pochutiny, co má rád a pak dostal náramek, který má dalo by se říct napořád. Kupovala jsem ho na olivie.cz kde mají teda moc hezké pánské šperky. Odpověď Linda | 3.10.2022 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro partnera ke 30. narozeninámKde mají hezké šperky, tak je Olivie. Tam z toho výběru pro pány určitě něco vybereš ;) Odpověď Zuzka | 7.2.2025 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro partnera ke 30. narozeninámJá jsem vybrala krásný dárek pro mého přítele na narozeniny, ze kterého má opravdu velkou radost. Vybrala jsem pro něj chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ On jako sportovně založený člověk je využívá každý den a pořád je chválí, jak skvěle hodinky fungují. Odpověď |