| Clip in - diskuze na toto téma |
Maminy, jak to máte s vlasy? Já třeba bojuju s délkou - nechtějí mi narůst. Uvažuju nad clip in. Máte s touto metodou prodložené vlasů zkušenosti? Koukala jsem se na nabídku https://www.clip-in-vlasy.eu/. Mají clipy z pravých vlasů? Alice | 27.8.2022 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inAhoj, tento shop je super. Já si od nich clip in kupuju a musím říct, že spokojenost maximální. Čili za mě určitě doporučuju. Jaké clipy máš vybrány?
Odpověď Hanka | 27.8.2022 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inByla jsem na tom dost podobně a nebavilo mě čekat než mi vlasy dorostou, tak jsem si nechala vlasy prodloužit pomocí keratinových spojů. Odpověď Denny | 2.10.2022 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inAhoj, ten shop clip in vlasy.eu je perfektní. Já ho mám moc ráda, protože ta nabídka těch clipů je tam opravdu neskutečná. A hlavně mají ty clipy opravdu kvalitní :) Odpověď Šárka | 29.10.2022 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inHolky, já nad těmi clipy docela uvažuju. Než je ale koupím, tak mám docela strach z toho, abych trefila odstín. Z toho jste strach neměly? Odpověď Lili | 28.11.2022 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip inJo, z toho jsem měla taky strach... Zjišťovala jsem přímo u clip-in-vlasy.eu, jak se to řeší a byla jsem velmi mile překvapená přístupem. Oni mi sami nabídly pomoc a přes mail jsme vše vyřídili. Přisly mi clipy, které mojí barvě sedí dokonale. Odpověď Barka | 19.12.2022 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inHolky, když objednám na tom clip-in-vlasy.eu přijde mi zásilka do vánoc? Nebo němají někde třeba výdejnu? :) Odpověď |