| IVF - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, měla bych dotaz. Je tu maminka, co byla na IVF? Kde jste na něm byly? A jak jste byly spokojeny? A povedlo se na první pokus? A máte prosím info o té metodě EmbryoGlue? Mají tam teď akci na to :) Díky moc. Šárka | 2.10.2022 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFAhojky, já jsem byla na IVFku na ve Zlíně na https://www.ivf-zlin.cz/ a byla jsem teda spokojená maximálně. Jsou tam moc šikovní, hodní a moc milí lidé. Cítila jsem se tam skvěle a hlavně mi pomohli :) Odpověď Cilka | 30.10.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFProsím tě, já docházím jinam, ale chci zkusit péči na jiné klinice a ta IVF Klinika Zlím mě hodně oslovila. Musím mít lékařské zprávy z předchozí kliniky? Odpověď Market | 30.11.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFJá jsem tam šla bez, všechna potřebná vyšetření si udělali sami. Jen jsem teda s sebou měla info od svého gynekologa, protože to není jako čádanka, ale info o tom, jaké jsou problémy a proč mám jít na kliniku. Odpověď Barka | 21.12.2022 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFAno, na té klinice, když se tam objednáš, tě čeká konzultace, kde si o všem popovídáte. Včetně toho, zda jsi někam už chodila a kde byl problém. A pak si udělají všechna vyšetření tak, aby zjistili, kde je problém a podle toho nastaví léčbu. Odpověď |