Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - IVF

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
IVF - diskuze na toto téma
Ahojky holky, měla bych dotaz. Je tu maminka, co byla na IVF? Kde jste na něm byly? A jak jste byly spokojeny? A povedlo se na první pokus? A máte prosím info o té metodě EmbryoGlue? Mají tam teď akci na to :) Díky moc.

Šárka | 2.10.2022 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Ahojky, já jsem byla na IVFku na ve Zlíně na https://www.ivf-zlin.cz/ a byla jsem teda spokojená maximálně. Jsou tam moc šikovní, hodní a moc milí lidé. Cítila jsem se tam skvěle a hlavně mi pomohli :)

Odpověď
Cilka | 30.10.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: IVF
Prosím tě, já docházím jinam, ale chci zkusit péči na jiné klinice a ta IVF Klinika Zlím mě hodně oslovila. Musím mít lékařské zprávy z předchozí kliniky?

Odpověď
Market | 30.11.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Já jsem tam šla bez, všechna potřebná vyšetření si udělali sami. Jen jsem teda s sebou měla info od svého gynekologa, protože to není jako čádanka, ale info o tom, jaké jsou problémy a proč mám jít na kliniku.

Odpověď
Barka | 21.12.2022 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Ano, na té klinice, když se tam objednáš, tě čeká konzultace, kde si o všem popovídáte. Včetně toho, zda jsi někam už chodila a kde byl problém. A pak si udělají všechna vyšetření tak, aby zjistili, kde je problém a podle toho nastaví léčbu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné