| Zrcadlo do koupelny - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych si do koupelny koupit hezké, nové, deisgnové zrcadlo. Máte prosím tip, kde bych koupila? Díky moc. Vikky | 29.8.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zrcadlo do koupelnyAhoj, já jsem to řešila zrovna nedávno :) A víš, kde jsem vybrala? :) Mrkni sem https://www.bakly.cz/hledej?text=vardo. Tady mají jednak hezká kousky, ale hlavně jsou kvalitní. Odpověď Madla | 4.10.2022 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zrcadlo do koupelnySuper, tohle zrcadlo vypadá skvěle :) Díky moc za tip a hlavně za inspiraci :) Dokončujeme reko koupelny, tak myslím, že mám favorita! Odpověď Simča | 25.10.2022 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zrcadlo do koupelnyTak paráda, to je skvělý, že už víš, kam kouknout a kde vybírat. Už sis tam to zrcadlo vybrala? :) Jaké? A máš ho doma už? Jsi s ním spokojená? Odpověď Soňa | 27.11.2022 08:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zrcadlo do koupelnyJojo, vybrala jsem si tam a jsem spokojená :) Moc děkuji za rady. Ten shop je super, určitě tam vyberu i něco na vánoce :) Odpověď Emili | 15.12.2022 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zrcadlo do koupelnyNo, to je jasný. Bakly je na vánoční dárečky naprosto ideální. Co jsi tam vybrala ty? Odpověď |