Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Padání vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Padání vlasů - diskuze na toto téma
Co by jste mi doporučily na podporu růstu vlasů?

Pavlína | 31.8.2022 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Zkoušela si užívat zinek? To je pro zdravý vlasy důležitý ;)

Odpověď
Sofie | 4.9.2022 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Při padání vlasů jsem si pomohla jejich prodloužením a tím pádem i zahuštěním. Mám dobrou zkušenost s www.vlasy-levne.cz.

Odpověď
Johana | 11.9.2022 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Padání vlasů
Jakým způsobem máte vlasy prodloužené? Zvládla jste si je prodloužit sama?

Odpověď
Sofie | 18.9.2022 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Padání vlasů
Vlasy mě prodlužovala moje kadeřnice a to metodou Tape.

Odpověď
Alice | 25.9.2022 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy-levne mají pobočku v Brně. Zajdu se k nim podívat a vybrat si u nich materiál k prodloužení.

Odpověď
Leona | 15.9.2022 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Khadi má vlasovou péči, co je určená na padání vlasů. Mně to pomohlo dost, když mi padaly vlasy.

Odpověď
Katka | 22.9.2022 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je asi jenom k objednání na internetu, že? Prošla jsem u nás dvě drogérie a na nic takového jsem tady nenarazila.

Odpověď
Nela | 26.9.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Měla jsem taky s padáním vlasů problém a nic mi nepomáhálo. Pomohli mi až na https://www.clinicalhair.cz/ je to specializovaná klinika a opravdu jsou výborní. Mají pobočky ve více městech, tak koukněte.

Odpověď
Naďka | 27.9.2022 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha a jak to tam řešili? Ani jsem nevěděla že takový místo existuje, to bych tam asi už dávno byla

Odpověď
Nela | 29.9.2022 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Základ je trichlogické vyšetření, tím zjistí příčinu a na základě toho nasadí léčivou kúru.

Odpověď
Naďka | 30.9.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Padání vlasů
Děkuju za radu, objednám se tam protože sama to evidentně nevyřeším

Odpověď
Ela | 18.10.2022 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A není to nic bolestivýho? Na jak dlouho ta léčba asi tak je?

Odpověď
Nela | 26.10.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vůbec to ti jenom takovou kamerkou jezdí po hlavě, u mě to bylo asi na tři měsíce.

Odpověď
Ela | 27.10.2022 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jenom? No tak super, chápu že to bude u každýho jinak ale já čekala že řekneš třeba dva roky nebo tak :D tak moc děkuju za radu, objednám se tam :)

Odpověď
Nela | 29.10.2022 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Padání vlasů
Jasně já si to taky nedokázala představit že mi to pomůžou tak rychle vyřešit když jsem se tím předtím sama trápila několik let, uvidíš že za chvíli budeš mít zase zdravý vlásky :)

Odpověď
Katka | 30.10.2022 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Manžela hodně trápí vypadávání vlasů, zkoušel různé přípravky na to ale nemá to vlastně žádný efekt :-/ začal teď uvažovat nad transplantací vlasů, nemáte s tím někdo zkušenost? Nebyl na tom váš muž, kamarád, známý…budu vděčná za každou zkušenost.

Odpověď
Andrea | 30.10.2022 17:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No my na to teď taky s manželem koukáme a on to začal teď hodně zvažovat, tak jestli má někdo nějaký doporučení budu ráda

Odpověď
Miška | 31.10.2022 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podívejte se na https://www.abclinic.com/ můj muž tam byl, používají metodu transplantace DHI, která má oproti jiným metodám vysokou účinnost (95 procent) a je bezbolestná a úplně přirozená.

Odpověď
Katka | 1.11.2022 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukám na ty fotky co tam mají a to je neuvěřitelný :-O kdyby to takhle dokázali udělat i manželovi tak by byl v sedmým nebi

Odpověď
Miška | 1.11.2022 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fakt to vypadá skvěle, můj muž z toho byl úplně hotovej a i za sebe můžu říct, že se tak pro mě stal ještě přitažlivější :) jinak fakt je to úplně přirozený, nepoznáš vůbec že na nějaké transplantaci byl.

Odpověď
Katka | 1.11.2022 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Padání vlasů
No vypadá to báječně, tak moc děkuju za odpověď :)

Odpověď
Hanik L. | 30.10.2022 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
S Clinical Hair & Health mám taky moc dobrou zkušenost, mají skvělý přístup a opravdu se vyznají. Díky nim mám zase zdravý vlasy :-)

Odpověď
Mahulena | 17.11.2022 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Ano, můj manžel taky přišel o dost vlasů v posledních letech, ale s ohledem na jeho věk na to má rozhodně nárok, nicméně vidím, že ho to hodně trápí a určitě na stránky www.abclinic.com kouknu, protože bych mu to chtěla dát jako překvapení k 50. narozeninám

Odpověď
Alice | 20.11.2022 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to rozhodně bude spokojený. Manžela to ohromně změnilo. Je to obrovský rozdíl mít a nemít tolik vlasů na hlavě a věkově omládne o x let. Je to neuvěřitelné, jaká je to proměna.

Odpověď
Mahulena | 15.12.2022 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dobře, děkuji. Kouknu tam, hodně mi záleží na jeho spokojenosti a určitě to i on velice ocení po tolika letech trápení.

Odpověď
Lýdie | 16.12.2022 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Joo, to každopádně. Hele a teď koukám, že tam mají zrovna akcihttps://www.abclinic.com/aktuality/vanocni-nabidka/, tak tam by mu určitě řekli víc, aby se mohl rozhodnout co a jak

Odpověď
Lýdie | 14.12.2022 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
To padání vlasů je docela problém, ale zkus kouknout na www.abclinic.com, mají tam nějaké možnosti, jak by tvému manželovi mohli pomoci

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné