| Kosmetika DR.BELTER - diskuze na toto téma |
Zdravím, na internetu jsem narazila na značku DR.BELTER - jde o přírodní kosmetiku a mají i opalovací krémy nebo dekorativní kosmetiku. Nemáte se značkou někdo zkušenost? Zuzana | 3.9.2022 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika DR.BELTERDobrý den, já jejich kosmetiku kupuju už dlouho - jde o německou přírodní kosmetiku, která je ideální i pro citlivou pokožku. Já jejich produkty miluju :) Odpověď Kateřina | 7.9.2022 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika DR.BELTERHolky, kde jejich produkty mají - napíšete nějaký spolehlivý eshop, který kosmetiku prodává? Odpověď Zuzana | 11.9.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika DR.BELTERAno, všechny jejich produkty objednávám na https://www.belter.cz/ Odpověď Lída | 18.9.2022 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika DR.BELTERHolky, taky bych chtěla kosmetiku DR.BELTER vyzkoušet, protože jsem na ni četla dobré recenze - napíšete jaký vyzkoušet krém na obličej? Odpověď Zuzana | 25.9.2022 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kosmetika DR.BELTERJá od nich miluju CAVIAR ARCTICA BALANCE MULTIACTIVE KRÉM. Je opravdu výborný, krásně hydratuje, detoxikuje a redukuje vrásky. Odpověď |