Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Knížky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Knížky - diskuze na toto téma
Ahoj maminky :) Chtěla bych se zeptat, jak dětem vybavujete pokojíček? Jako myslím, co hračky kupujete? A jaký názor máte na knížky, kupujete? Já si teda myslím, že děti by knížky doma mít měly :) A naše děti je mají rády, což jsem fakt ráda :) Jaké doma máte? Jakou by jste mi doporučily? :) A kde je nejraději kupujete? Díky moc.

Tonicka | 4.9.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Ahoj, no, za mě teda knížky pro děti rozhodně ano. A to od útlého věku :) My je kupovaly co si pamatuju :) Rozvíjí fantazii, děti se díky čtení učí a ještě je to fajn společně strávený čas.

Odpověď
Patty | 5.9.2022 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Já si to právě myslím taky :) Kde knížky kupuješ? Kde mají podle tebe nejlepší nabídku?

Odpověď
Erika | 5.9.2022 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Já jsem dceři teď koupila tuto knihu https://www.ellamax.cz/pribehy-pro-holky-ktere-se-neboji-byt-vyjimecne/, která je o lidech co v životě něco dokázali. Jsem ráda, že jsem ji vybrala, protože se dcerce moc líbí a ráda ji čte.

Odpověď
Emili | 5.9.2022 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Na to procvičování je super tato kniha https://www.ellamax.cz/pribehy-pro-kluky-kteri-se-neboji-byt-vyjimecni/. Jsou v ní příběhy zajímavých osobností, které v životě něco dokázaly. Pro děti je super,protože příběh je krátký a přitom zajímavý :)

Odpověď
Valounek | 6.9.2022 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Jasně, knížky určitě. Dokonce manžel postavil do pokojíčku i takovou knihovnu, kterou budeme postupně vybavovat. Snad si malý najde vztah ke čtení jako my dva s manželem. A ještě teda k hudbě. :) Jsme oba dva aktivní muzikanti a moc nás to baví. Zrovna nedávno jsem četla článek Jak vybrat resonátor od https://www.topmuzika.cz/magazin/jak-vybrat-resonator/ a říkala jsem si, jestli zase není na čase trochu vylepšit svoji hudební sbírku. ;-)

Odpověď
SweetyPie | 8.9.2022 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Já si myslím, že by knížky neměly v dětském pokojíčku chybět. :) Mrkněte třeba do databáze knih na https://www.cbdb.cz/knihy a tam zjistíte, co je fajn pro děti. Ono to je taky o tom, že ne všechno je pro děti vhodné. Ale na druhou stranu já sama jsem si četla od pěti let fakt různé věci. Něco pro mě, zpětně vzato, vhodné bylo a něco zase ne. Ale rozhodně mi čtení nijak neuškodilo. :)

Odpověď
Janina | 1.10.2022 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Ahojky, my si hodně potrpíme na to, aby děti měly přístup ke knížkám. Takže ty kupujeme docela dost a docela často. Knížky jsou super, díky nim se děti aspoň něco naučí a rozvíjí fantazii. To je krásný, ne? :) Jinam máme oblíběný shop s knihami, a to je e-shop ELLAMAX. Ten doporučuju :)

Odpověď
Jarka | 2.10.2022 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Za mě je to rozhodně e-shop ELLAMAX. Já jsem hledala docela dlouho shop, kde bych dětem knížky kupovala, ale nic moc nabídka. Ovšem tento shop je dokonalý. Mají skvělou nabídku.

Odpověď
Karolka | 2.10.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
No, tak to je krásný :) Jak se dceři ta knížka líbí?

Odpověď
Dominika | 31.10.2022 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Je třeba knížka, co bys doporučila na takovéto první čtení do postýlky pro malou holčičku?

Odpověď
Vanda | 31.10.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Knížky
Moc se jí líbí :) Jsem za to moc ráda. Na Vánoce ji přikoupím další knížky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné