Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Přírodní kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Přírodní kosmetika - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Holky, podle čeho si vybíráte kosmetiku? Koukáte na cenu nebo co je pro vás priorita? A co třeba to, zda je kosmetika přírodní? Jak se na tento aspekt tváříte?

Pavlína | 5.9.2022 07:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
No, já osobně se teda hodně dívám na složení. To je pro mě priorita :) A taky mi jde o to, aby kosmetika byla přírodní :) Pokud si taky potrpíš na přírodní kosmetiku, mrkni se na shop elabela.cz, ten je naprosto senzační :)

Odpověď
Aneta | 16.9.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Pro mě je hlavní, aby netestovali na zvířatech, na to koukám nejdřív. A proto jsem si nejvíc oblíbila tady tu značku https://elabela.cz/maremma-officinalis/

Odpověď
Nora | 4.10.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní kosmetika
Koukala jsem se na jejich nabídku a mají toho opravdu hodně :) Tak by mě zajímalo :) Je něco, co bys doporučila určitě koupit a zkusit?

Odpověď
Květka | 25.10.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Jako myslíš od maremma officianalis? :) To určitě zkus jejich oční serum proti vráskám. To je neskutečný, velmi příjemný a hlavně opravdu pomáhá :)

Odpověď
Pavlína | 27.11.2022 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní kosmetika
Děkuji, koupila jsem si ho a jsem s ním spokojená moc. Potřebovala jsem to asi vyzkouše na sobě a teď vím, že ho můžu dát mamce k vánocům a vím, že bude spokojená :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné