| Rozjasňující krém - diskuze na toto téma |
Holky, máte některá zkušenost s tímto rozjasňujícím krémem https://elabela.cz/produkt/kakadu-rozjasnujici-serum/? Jak se vám osvědčil? Dívala jsem se na účinky a jsou hodně slibné, tak se ptám na osobní zkušenost.
Linda | 5.9.2022 07:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozjasňující krémAhoj, elabela miluju. Mají v nabídce přírodní kosmetiku. Za mě nabízejí top kvalitu. A jinak... Toto rozjasňující serum znám a nedím na něj dopustit :) Odpověď Mína | 26.9.2022 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozjasňující krémJá používám kosmetiku Miracletox a mám po ní pleť hezky vypnutou, sjednocenou, vrásky se mi vyhladily a pleť celkově omládla a jakoby se rozjasnila. Dokonce se mi zatáhly i póry takže už se obejdu klidně i bez make upu :)
Odpověď Laura | 27.9.2022 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rozjasňující krémTo fakt? Co bych za to dala. Já když už se namažu něčím na vrásky tak se hned ráno probudím celá poďobaná :(
Odpověď Mína | 29.9.2022 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rozjasňující krémTo mi taky dělalo když jsem použila moc mastný krém, docela dlouho jsem hledala ale musím říct, že tahle kosmetika mi výborně sedí :)
Odpověď Laura | 30.9.2022 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rozjasňující krémNo tak já ji schválně zkusím tak jsem na to moc zvědavá :)
Odpověď Vikky | 4.10.2022 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozjasňující krémJo? Tak super, musím to serum zkusit. Dlouho hledám, zkouším a nic moc mi nevyhovuje, nesedí :( Takže tohle zkusím a uvidím. Ale vypadá skvěle. Odpověď Jarka | 25.10.2022 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rozjasňující krémOna ta jejich kosmetika je dokonalá. Je totiž kvalitní, přírodní a co se mi teda líbí moc, to je to, že opravdu krásně voní :) A to mám na kosmetice moc ráda. Odpověď Karla | 27.11.2022 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozjasňující krémNa elabela mají od značky Domus Olea Toscana docela hezkou nabídku anti age produktů. Chtěla bych je koupit mamce do balíčku na vánoce. Tak jsem se chtěla zeptat, jak jste s touto řadou spokojeny? Odpověď Vivi | 12.3.2023 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozjasňující krémAhoj, já jsem si velice oblíbila krém od značky topvet.cz, konkrétně ten s hadím jedem a jsem teda moc moc spokojená. Krásně se aplikuje a výsledky jsou znát Odpověď |