| Větší anatomická prsa - diskuze na toto téma |
Dobrý den, už asi od 18 toužím po tom si nechat zvětšit prsa. Teď mám po dětech, tedy máme doma už dvě a další rozhodně nechceme. Chtěla bych si prsa nechat udělat, ale co jsem zatím zjišťovala, tak ono asi hodně záleží na tom, kde si je člověk nechá dělat že? Viola | 17.9.2022 09:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Větší anatomická prsaTo máte pravdu, rozhodně se vyplatí si vybrat kliniku, kde mají kvalitní implantáty. Já jsem si prvně našla kliniku, domluvila si tam konzultaci a pak jsem se rozhodovala. Nechala jsem si prsa dělat na klinice, kde používají implantáty, které jsou pro použití schváleny i v Americe a tam mají daleko přísnější podmínky. Odpověď Klára | 18.9.2022 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Větší anatomická prsaKde jste byla? na které klinice? Nevěděla jsem, že záleží i na těch implantátech... Odpověď Viola | 24.9.2022 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Větší anatomická prsaNa implantátech opravdu hodně záleží. Jestli chcete, aby byl výsledek dobrý, tak si musíte vybrat kliniku, kde používají kvalitní implantáty. Prsa jsem si nechala udělat u https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ Perfektní výsledek i zkušenost. Odpověď |