Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vánoční dekorace z 3D tiskárny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoční dekorace z 3D tiskárny - diskuze na toto téma
Zkoušel jste někdo dělat na 3D tiskárně vánoční dekorace? Lze to dělat nějak ekonomicky?

Martina | 17.9.2022 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace z 3D tiskárny
Děláme to už 4 roky a nejen na Vánoce, ale i na ostatní svátky. Na 3D tiskárně dokážete vytvořit opravdu krásné dekorace, které se pak dají i dobře zpeněžit.

Odpověď
Jiří | 18.9.2022 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoční dekorace z 3D tiskárny
Na jaké 3D tiskárně to tisknete? A co náplně do toho? Vyplatí se to teda celkově ekonomicky? Tisknout na 3D tiskárně?

Odpověď
Martina | 23.9.2022 02:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoční dekorace z 3D tiskárny
Určitě, vyplatí se to na peníze, ale i časově. My používáme 3D tiskárnu https://www.nc.cz/3d-tiskarna-original-prusa-i3-mk3s-cerno-oranzova-sestavena-zkalibrovana_d358788.html Dokáže vše a za y peníze je to opravdu pecka.

Odpověď
Kamča | 28.2.2023 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace z 3D tiskárny
Manžel teď dokončuje stavbu vlastní 3D tiskárny, teď ještě čeká na takovou skleněnou podložku z https://eshop.sharplayers.cz/sklo-pro-3d-tiskarny a bude to komplet. Říkala jsem si, že bych ji právě taky mohla zkusit využít na tisk nějakých dekorací. Přemýšlela jsem nad tím, že bych zkusila velikonoční, když jsou ty Velikonoce za rohem. Nějaké 3D modely už se mi najít povedlo, tak jsem zvědavá jak to dopadne.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné