| Kosmetika na zmírnění vrásek - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte kosmetiku, která se Vám osvědčila na zmírnění vrásek? Napíšete? Lucie | 18.9.2022 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na zmírnění vrásekVýborná je značka Iuvenio, já osobně na ni nedám dopustit. Opravdu nic účinnějšího na vrásky neseženete. A navíc j kosmetika za rozumné peníze. Odpověď Silva | 19.9.2022 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na zmírnění vrásekCo přesně od nich používáš? Osobně bych chtěla vyloženě jenom něco na vrásky :) Odpověď Tamara | 22.9.2022 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na zmírnění vrásekSouhlasím, za mě je to momentálně TOP značka a za hodně rozumné peníze. Tady můžete mrknout na jejich produkty https://www.iuvenio.com/ Odpověď Sabča | 21.9.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na zmírnění vrásekAhojky ráda bych se přidala do diskuze, ale raději bych chtěla nějakou přírodní kosmetiku na vrásky, máte někdo s nějakou zkušenost? Budu ráda za reakce, děkuji :-) Odpověď Renata | 27.9.2022 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na zmírnění vrásekAhojky já si kupuji veškerou péči o pleť a nejen to nakupuji v eshopu ELABELA. Mají přírodní kosmetiku a velmi dobře mi sedí! Odpověď Sabča | 1.10.2022 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na zmírnění vrásekA máš tedy vyzkoušenou nějakou péči na vrásky? Odpověď |