Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Klouby a vazy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Klouby a vazy - diskuze na toto téma
Ahoj holky, měla bych dotaz... Docela často chodím cvičit. Prakticky denně, když mi do toho nic neskočí... No a docela bych potřebovala brát něco na klouby a vazy... Cítím, že by mohl být v brzké době problém, čemuž chci předejít. Máte prosím tip, co by mi mohlo pomoct? Co berete vy? Nebo s čím jste spokojeny?

Barka | 19.9.2022 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klouby a vazy
Ahoj, já jsem taky docela dost vášnivý sportovec. Denně mám nějakou aktivitu. Jinak jsem si zaplatila trenéra, už jsem nad sebou zase potřebovala dohlet. No a v rámci jednoho sezení jsme spolu probírali právě i nejrůznější doplňky. Poradil mi, co je dobré a co ne. A na ty vazy a klouby mi doporučil tento doplněk https://eshop.sportcode.cz/move-code/. Musím říct, že ten je bezvadný. Sedne mi a fakt mi pomáhá.

Odpověď
Valounek | 21.9.2022 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Klouby a vazy
Jestli cítíte problém s klouby, tak mu předejděte. Pravděpodobně něco děláte špatně. Zaměřte se třeba na obuv. Já jsem si koupila teď ergonomické dámské polokozačky od https://www.shoemaker.cz/damske/obuv/polokozacky?p=Products&cid=287 které jsou fakt pohodlné. Ale jako po cvičení byste prostě neměla mít unavené a bolavé klouby. Svaly možná ano, ale klouby určitě ne. Samozřejmě pokud cvičíte tak nějak s rozumem a nezvedáte nesmyslné váhy. :)

Odpověď
Marie | 25.9.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klouby a vazy
Zkusíte mi někdo poradit ideálně i prosím z vlastní zkušenosti co vám nejvíce pomohlo na klouby? Co opravdu dokáže zabrat?

Odpověď
Lucie | 28.9.2022 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Klouby a vazy
S bolestí kloubů jsem se trápila dlouho i přes to, že jsem pořád brala nějaké doplňky stravy na klouby. Dlouhou dobu jsem chodila k ortopedovi, který mi pořád říkal, že mám vše ok, akorát aby brala právě doplňky na lepší klouby. Když jsem se tak trápila dlouho, tak jsem prostě zašla k jinému ortopedovi, který mi doporučil účinný doplněk stravy, díky kterému už bolesti kloubů nemám.

Odpověď
Marie | 28.9.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Klouby a vazy
Nenapadlo mě se na doplněk stravy na klouby zeptat přímo ortopeda. Co vám doporučil?

Odpověď
Lucie | 29.9.2022 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Klouby a vazy
Jasně, ono to člověka takhle hned nemusí napadnout. Můžete ho vyzkoušet https://www.enerex-vitaminy.cz/slachy-a-klouby/19-joint-rx-628557371802.html Mě to opravdu pomohlo a rychle.

Odpověď
Hanka | 30.9.2022 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klouby a vazy
Na to je dobré užívat kolagen. Taková rosenpharma má kvalitní kolageny.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné