Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Svatba na Zanzibaru

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Svatba na Zanzibaru - diskuze na toto téma
Zdravím, s přítelem bychom se rádi vzali na Zanzibaru a spojili bysme to rovnou se svatební cestou - poradíte na koho se obrátit?

Romana | 21.9.2022 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba na Zanzibaru
Doporučuji tuto cestovku https://www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/zanzibar/ zprostředkovávají svatby u moře. Mojí kamarádce svatbu zařizovali a ona si je moc chválila.

Odpověď
Sylva | 23.9.2022 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svatba na Zanzibaru
Zdravím, teď jsme s přítelem čerstvě zasnoubení a vždycky jsem si myslela, že chci klasickou svatbu na radnici. Pak jsem ale narazila na tuto diskuzi a teď vymýšlím plán, jak přesvědčím přítele, že chci svatbu u moře :)

Odpověď
Valounek | 25.9.2022 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba na Zanzibaru
Já vám asi moc neporadím, ale spíš tady rozvedu myšlenku, že takovou svatbu si vaši rodiče nezaslouží. Vychovali vás, dali vám život a pak se trmácí přes půl světa? Nebo je dokonce ani nepozvete? Já vám nevím... Jako rodič bych tohle asi nesnesl a hodně bych se tím trápil. Sám vím, jak dcera dala radši přednost článku "Jak vybrat lesní roh" na https://www.topmuzika.cz/magazin/jak-vybrat-lesni-roh/ namísto toho, aby se nejprve poradila se mnou. Ten článek má sice pravdu, ale jakožto konzervatoristu právě na tento nástroj mě trochu zranilo, že nejdřív nešla za mnou. :(

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné