| Nový notebook - diskuze na toto téma |
Poraďte mi prosím s výběrem výkonného notebooku. Budu moc ráda za všechny doporučení a odkazy, děkuju
Marta | 23.9.2022 15:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nový notebook Vybírám teď pro dceru na vysokou tak budu ráda když mi dáte tip ideálně na konkrétní model, který jí bude stačit na studium.
Odpověď Andrea L. | 26.9.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nový notebook Podívej se na www.chytrypronajem.online mám odtud Apple macbook air M1 a fakt se to dost vyplatí, můžeš mít top notebook hned a nemusíš do něj naráz investovat.
Odpověď Marta | 27.9.2022 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nový notebook Aha to se mi líbí, ani jsem nevěděla že to takhle někde jde takže super tip, díky!
Odpověď Andrea L. | 29.9.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nový notebook Za málo, máš v tom i servis a případně i okamžitou náhradu kdyby se s ním něco stalo což je taky super.
Odpověď Veronika | 30.9.2022 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nový notebook Tak na to koukám a přijde mi to opravdu hodně výhodný, nemusela jsi na něj čekat, poslali ti ho hned?
Odpověď Radka | 28.8.2025 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nový notebook Taky jsem řešila, jestli pořídit nový notebook nebo zkusit něco praktičtějšího na cesty. A musím říct, že mě nakonec hodně překvapil Apple iPad, který zvládá i náročnější práci. Má skvělý displej, rychlý výkon a navíc se s ním pohodlně manipuluje. Mrkni na tuhle recenzi: https://www.recenzopedia.cz/apple-ipad-pro-11-2021-128gb-wifi-space-gray-mhqr3fd-a/. Myslím, že pro každodenní využití může být skvělou alternativou k notebooku. :) Odpověď |