hubnutí - diskuze na toto téma |
Čauko, Neznáte nějakou opravdu dobrou dietu kterou máte vyzkoušenou a opravdu funguje?? Sem s tím :-) Ráda vyzkouším cokoliv :-) Adéla | 25.9.2022 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | hubnutíSuper je keto dieta, tu mám teda já a je vážně super, i když jsem si nejdřív říkala že to bude jen ztráta času a peněz..ale ono ne, fakt je super:) Odpověď Sára | 26.9.2022 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hubnutíA jakou to máš tu jeto dietu?? Jsem zvědavá Odpověď Adéla | 27.9.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: hubnutíJe to dieta od https://www.ketodiet.cz/ je fakt bezvadná.. doporučuju ji vyzkoušet. má super dietní plány podle toho kolik potřebuješ zhubnout, stačí zjistit pomocí BMI kalkulačky:-) Odpověď Sára | 28.9.2022 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: hubnutíWow, moc díky za tip. Ráda ji vyzkouším :-) O ketodiet jsem už něco slyšela.. Tak zkusím a zjistím :-) Odpověď Anita | 29.3.2023 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | hubnutíTuhle dietu jsem také zkoušela,, a musím říct že i když jsem tomu vůbec nevěřila jsem byla příjemně překvapená jak funguje a hlavně téměř okamžitě.. vlastně všechno co jsem ochutnala mi moc chutná, je to chuťově velmi dobré a co je hlavní.. příprava je jednoduchá a na dlouhou dobu to zasytí :-) Odpověď |