| Poškozené vlasy - diskuze na toto téma |
Co h holky používáte na vlasy, když si je barvíte, aby jste je neměly suché a konce se nelámaly? Simona | 9.10.2022 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poškozené vlasyKup si vyživující sadu na vlasy, co má khadi. Mám po ní moc hezké a lesklé vlasy ;). Odpověď Nikola | 26.10.2022 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Poškozené vlasyDěkuji za doporučení, která ta sada to přesně je? Stačí když mi napíšeš barvu, koukala jsem na to a nevím, po které sáhnout. Odpověď Andrejka | 3.11.2022 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poškozené vlasyJestli můžu poradit, tak se podívej na expertnavlasy.eu kde je možné si udělat vlasový test a po vyhodnocení ti to ukáže kosmetiku, kterou by si měla používat. U mě to vyšlo perfektně. Jejich sadu používám půl roku a tak pěkné a lesklé vlasy jsem neměla dlouho. Odpověď Ester | 17.11.2022 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Poškozené vlasyTak já celou dobu používám špatné šampony, protože bych správně měla používat přípravky i na suchou pokožku hlavy nejen na vlasy, tak jsem si koupila tady ten balíček a musím říct, že je to na těch vlasech opravdu znát https://expertnavlasy.eu/products/zvyhodneny-golden-balicek Odpověď |