| Problematická pleť a vrásky - diskuze na toto téma |
Můžete někdo doporučit kosmetiku, která je dobrá na vrásky ale zároveň i na problematickou a citlivou pleť? Co vám nejvíc vyhovuje, díky za reakce :-)
Miri | 27.9.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyJee tak to bych taky potřebovala poradit, zatím jsem ještě nenašla kosmetiku, která by mi úplně vyhovovala.
Odpověď Laďka | 29.9.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyMně moc vyhovuje kosmetika https://www.iuvenio.com/ neuvěřitelně se mi zlepšila pleť co jsem jí začala používat.
Odpověď Miri | 30.9.2022 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problematická pleť a vráskyPodle popisu a recenzí co na ní čtu to vypadá hodně slibně, určitě od nich něco zkusím.
Odpověď Valounek | 12.10.2022 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyMě na problematickou pleť hodně baví minerální pudr od https://www.petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/mineralni-pudr/ celkově má paní Součková hodně fajn produkty, takže si myslím, že si tam určitě něco vyberete. Chce to prostě jen dobře vyživovat a o pleť se starat tak, jak si zaslouží. Tak koukněte na její e-shop a určitě si tam něco vyberete. Mějte se fajn a ať se vám daří! :) Odpověď Hanka | 29.11.2022 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyMně už tak celkově pleť povadla :( začala jsem uvažovat i nad nějakým estetickým zákrokem, byl jste někdo?
Odpověď Tereza | 30.11.2022 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problematická pleť a vráskyJá jsem byla na niťovém liftingu na ABClinic v Praze a určitě to stojí za to. Říkám si, že jsem na to měla jít už dávno, protože se teď fakt cítím báječně, jako kdybych najednou omládla :-)
Odpověď Jaruška | 30.11.2022 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyJá už zkusila snad úplně každou kosmetiku, doplněk stravy ale stejně mám pleť povadlou a s vráskama :(
Odpověď Martina | 30.11.2022 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problematická pleť a vráskyMně moc pomohli na ABClinic v Praze konečně mám krásnou a pevnou pleť jako dřív.
Odpověď Nikola | 27.2.2023 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyTaky mám problém najít vhodnou kosmetiku na mojí pleť. Mám ji mastnou a snadno se mi ucpávají póry, ale potřebuju už začít něco dělat s vráskama a žádnou kosmetiku na vrásky nesnesu, hned mi ucpe póry…
Odpověď Andy | 28.2.2023 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problematická pleť a vráskyMám to úplně stejně jako ty, už jsem toho zkusila tolik a už mě to opravdu nebaví :-/
Odpověď lenulda | 18.3.2023 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problematická pleť a vráskyTak to doporučuju tuhle kosmetiku https://www.byfemme.cz/miracletox/ od té doby co jí používám, nemám žádné černé tečky, pupínky, pleť se mi barevně sjednotila, vypnula a vyhladila takže vrásky např. na čele a okolo očí úplně zmizely…úplná paráda :)
Odpověď Královka | 7.6.2023 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyHolky taky teď zrovna řeším začínající vrásky, zatím je mám teda jemné, ale mám hrozně suchou pleť, takže hledám i něco co by mě hydratovalo. A při nejlepším aji co by opravdu fungovalo. :D Odpověď Lucie | 26.6.2023 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problematická pleť a vráskyHele tak si kup na zkoušku od TopVet Včelí přírodní krém s propolisem a včelí mateří kašičkou. Hydratuje, potlačuje vrásky. Pokud teda nejsi alergická na nějakou složku. Používám ráno i večer i na krk a menší vrásky mě teda hezky zmizeli, jen to chce opravdu nezapomínat. :) Odpověď Královka | 29.6.2023 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problematická pleť a vráskyMoc děkuji za radu. Alergii na nic nemám. Takže to by neměl být problém. Už jsem koukala na stránku a vypadají ty krémíky moc hezky, takže to vidím, na větší nákup. :) Odpověď Lenka | 18.12.2023 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyMně moc vyhovuje přírodní kosmetika od https://www.venira.cz/ a hodně mi pomohl taky jejich doplněk stravy na akné, koukněte na jejich nabídku, všechno co jsem od nich zkusila bylo zatím opravdu super :-)
Odpověď jitandy | 16.7.2024 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyPoraďte nějaké vitamíny, bylinky prostě výživu na vrásky a pleť. Co se týče kosmetiky a takhle tak tam používám podle mě dost kvalitní a přírodní produkty, ale pleť je furt hrozně suchá a prostě dřív bývala mnohem hezčí. Osvědčilo se vám takhle něco? nebo cokoliv na tenhle způsob dalšího co by mohlo nějak fungovat? Odpověď Mář | 14.8.2024 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problematická pleť a vráskyvrásky zatím neřeším, ale co mi hodně pomohlo na pleť, byly vitamíny Foligo, které jsem původně brala na zničené vlasy. Nečekaně se mi po nich pleť krásně zlepšila. Možná by to mohlo zabrat i na tu suchost. Doporučuji taky do stravy přidat omega-3 mastné kyseliny, kolagen a pít hodně vody. Odpověď Katka | 13.12.2024 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problematická pleť a vráskyZdravím holky, já jsem se pořád dokola jen snažila najít kosmetiku, který by mi pomáhala na vrásky. Nakonec jsem to ale vyřešila tak, že jsem si sehnala polštář, který v noci zabraňuje tvorbě vrásek. Je velmi pohodlný a vyrobený z bio paměťové pěny. Konkrétně https://www.vitaherbals.cz/p/dream-cloud-premium-anatomicky-polstar-z-bio-pametove-peny-proti-vraskam Odpověď |