| Doplňky stravy - diskuze na toto téma |
Jaký teď užíváte doplňky stravy na podporu organismu, jsem teď hodně unavená tak si říkám, že bych něco takovýho zkusila. Děkuju za rady
PaNella | 27.9.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy Taky budu ráda za vaše zkušenosti, ideálně kdybyste mohli poradit něco s přírodním složením.
Odpověď Marta | 29.9.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy Mně se moc osvědčily doplňky stravy od https://vitaslife.cz/ mají je fakt kvalitní.
Odpověď PaNella | 30.9.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy A co teď konkrétně užíváš za doplňky? Něco na tu únavu?
Odpověď Marta | 10.10.2022 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravy Mám od nich přírodní železo s vitamínem C, jsou to přírodní extrakty z kari listu a aceroly a co to pravidelně beru tak se cítím konečně fakt dobře, už vůbec nejsem unavená a naopak se cítím plná energie :)
Odpověď AdrianaN | 16.10.2022 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy Ahoj, doporučuju všema deseti Pangamin, v sáčcích. Teď nově zkoušíme Pangamin B12. Je také přírodního složení a úžívám ho celý rok. Na jaře proti klíšťákům a teď na podzim na imunitu. Odpověď LenaK | 18.10.2022 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy To je bezva tip. Dávali jsme ho psovi, ale nenapadlo mě ho vzít i pro sebe... a kde ho kupuješ? Odpověď AdrianaN | 20.10.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravy Většinou na www.pangamin.cz Ale seženeš ho i jinde na netu nebo i v lékárnách Odpověď PaNella | 18.10.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy Tak dneska to začínám užívat tak jsem na to fakt zvědavá, ale mám z toho dobrý pocit když je to takhle přírodní.
Odpověď |