Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Tělová kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tělová kosmetika - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, chtěla bych se zeptat na přírodní tělovou kosmetiku. Miluju přírodní tělové oleje s pěknou vůní. Hledám, hledám, ale nic moc nenacházím. Nějak nejsem pořád spokojená. Máte prosím tip, co zkusit?

Lola | 28.9.2022 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tělová kosmetika
Ahojky :) Jojo, tomu rozumím, měla jsem to stejně :) Ale narazila jsem na tuto kosmetiku https://www.khadi.cz/# a musím říct, že ta je dokonalá. Mám od nich tělový olej a ta vůně růží je prostě senzační :)

Odpověď
Simona | 26.10.2022 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Tělová kosmetika
Jojo, tahle značka je parádní. Já od nich kupuju ta přírodní mýdla, ty jsou super. Krásně voní, velmi příjemná, pokožku nevysušují, naopak :) Jsem s nimi spokojená moc.

Odpověď
Barča | 20.11.2022 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tělová kosmetika
Tak za mě rozhodně doporučuji kouknout na notino.cz, tam toho mají nepřeberné zboží a za dobré ceny. Taktéž ji tam beru

Odpověď
Leona | 8.12.2022 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co za kosmetiku tak prosím berete? Tam toho mají opravdu hodně. Já tam beru dekorativku, tak bych to s tím spojila

Odpověď
Kamila | 11.12.2022 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Tělová kosmetika
Já třeba na notino.cz beru tělové krémy, peelingy, hydratační krém ale třeba i masku na vlasy. Líbí se mi, že to poberu všechno na jednom místě a je to.

Odpověď
Rita | 26.11.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tělová kosmetika
Na to khadi jsem se dívala na tu kosmetiku a musím říct, že co mě tam zaujalo, je to, že mají přírodní barvy na vlasy... Jsou jejich barvy šetrné? A jak chytají? A vydrží ten odstín? Máte zkušenosti?

Odpověď
Saška | 14.1.2023 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tělová kosmetika
holky mažete se někdo tímto? https://www.notino.cz/neutrogena/body-care-intenzivni-regeneracni-telove-mleko-pro-suchou-pokozku/. voní to hezky? Neutrogenu mám ráda

Odpověď
Vlasta | 17.1.2023 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
tak to neznám, ale určitě mrknu, vypadá to velmi dobře.. to by mohlo mé pleti sednout

Odpověď
Romana | 14.2.2023 16:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tělová kosmetika
Nezkoušely jste holky někdo natírat tento olej na strie? https://www.notino.cz/saloos/pregnancy-and-maternal-oil-jemny-detsky-olej/ ráda bych něřím začala tělo mazat

Odpověď
Mimi | 16.2.2023 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
joo, je fajn. Používala jsem ho po porodu taky, a hezky se mi to zatáhlo. Vyzkoušej, třeba budeš taky spokojená

Odpověď
Bellinda | 15.3.2023 06:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano, taky jsem z notino.cz něco podobného brala a super. Kupuji tam i přírodní tělové mléko na hydrataci a jsem moc spokojená

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné