Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Orální sex

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Orální sex - diskuze na toto téma
Holky, koukala jsem se na e-shop https://e-kondomy.cz/, hledala jsem nějaké zpestření sexu. A co mě teda zaujalo, tak to jsou lubrikanty pro orální sex... Máte s nimi zkušenost?

Barka | 28.9.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orální sex
Ahoj, mám k tomu dvě věci... nebo vlastně tři. Takže - e-kondomy jsou super shop. Nabídka super, diskrétní doručení, takže pecka po všech stránkách. Za druhé - já teda orální sex miluju, takže hledám hlavně zpříjemnění v tomto ohledu. A za třetí - lubrikanty pro orální sex jsou super, neváhej a kup. Fakt je to rajcovní zpříjěmnění :)

Odpověď
Sonny | 19.10.2022 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Orální sex
Koukala jsem se na ten shop a musím říct, že ty lubrikanty jsou super! Líbí se mi ty ochucený. Zkoušela jsi je?

Odpověď
Simča | 23.10.2022 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Orální sex
Jojo, ty ochucený jsou top. My je s chlapem miluje. Na orální sex jsou nejlepší :) A na e-kondomy jsou super v tom, že mají opravdu širokou nabídku :) Vybírat tam se opravdu vyplatí.

Odpověď
Yvett | 27.11.2022 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orální sex
My jsme si teď koupili tady ten slaný karamel https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-oralni-sex/stimul8-4in1-dessert-kissable-warming-massage-lubricant-chocolate-salted-caramel-lava-cake-125ml a jako musím teda říct, že je to neskutečný... rajcovní a sladká předehra :)

Odpověď
Michala | 19.12.2022 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Orální sex
Heeej, vůbec jsem nevěděla, že nějaké takové lubrikanty jsou :-P Musím na to mrknout a ještě rychle něco k vánocům objednat :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné