| GPS lokátor do auta - diskuze na toto téma |
Dá se někde ten lokátor do auta koupit i za nějakou rozumnější cenu?
David | 28.9.2022 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | GPS lokátor do autaTo asi taky ale záleží čemu říkáte za rozumnou cenu. Já jsem koupila lokátor do auta za 2700 Kč. Na vyžádání pošle sms s hyperlinkem do mapy a souřadnicemi. Dá se to nastavit i tak, že to posílá v pravidelných intervalech.
Odpověď Martin | 28.9.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: GPS lokátor do autaKde jste ho bral? Za 2700 korun to je docela fajn cena jestli to teda spolehlivě funguje. Kde se na to podívat?
Odpověď David | 28.9.2022 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: GPS lokátor do autaLokátor do auta jsem kupoval z obchodu 1obchod.com Byl jsem docela překvapený, jak rychle mi to přišlo po objednání. V podstatě za dva dny od objednání jsem to měl doma.
Odpověď Vašek | 11.10.2022 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | GPS lokátor do autaTyjo, tak přesně nějakou takovouto diskuzi jsem hledal. Právě GPS lokátor je něco, co bych velice rád konečně pořídil do našich firemních vozů. Otázka je ale od koho lokátor vybrat. Díval jsem se a docela se mi líbí toto - https://www.lokatory.cz/ hlavně z toho důvodu, že nabízí i montáž. Plus ty funkce, které ty jejich lokátory umí se mi také líbí. Nemáte někdo zkušenost? Díky. Odpověď |