Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Tip na dárek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tip na dárek - diskuze na toto téma
Sdílejte tipy, co dát rodičům k výročí svatby, co jste dávali vy? Děkuju za všechny reakce :-)

Veronika | 30.9.2022 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tip na dárek
My jsme jim nechali udělat obraz na zeď z jejich společné fotky a moc se jim to líbilo, už má čestné místo v obýváku :) koukni na svatbomilka.cz tam to umí moc hezky udělat ;)

Odpověď
Romča | 10.10.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Tip na dárek
Hmm to je parádní nápad! Díky moc za inspiraci. Na cos to prosím tě nechala natisknout? Přijde mi že by to mohlo líp působit třeba na tom plexi, to mi přijde takový modernější.

Odpověď
Veronika | 14.10.2022 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Tip na dárek
My to nechali udělat na plátno, přišlo mi že se jim to bude víc hodit do domu, ale chci teď nechat udělat i pro nás a to budu dávat na dibond ;)

Odpověď
Romča | 16.10.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Tip na dárek
Děkuju moc za odpověď, nakonec jsem to objednala na to plexi tak se těším až to přijde. Myslím že to fakt udělá radost :-)

Odpověď
Veronika | 18.10.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Tip na dárek
Tak jsem ráda že jsi vybrala, dej kdyžtak prosím vědět jak to vypadá na tom plexi docela by mě to zajímalo :)

Odpověď
Hanka | 21.10.2022 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tip na dárek
A co byste poradili jako dárek ke svatbě? Nechci dát nějakou blbost takže budu dávat peníze a chtěla bych ještě něco hezkýho k tomu, zaujalo mě to svatební album co mají na té svatbomilce, líbí se mi že tam můžu nechat napsat svůj text, co myslíte je to dobrý jako dárek ke svatbě?

Odpověď
Ani | 26.10.2022 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Tip na dárek
Dívám se na to a to je moc hezký nápad, mně osobně by se to líbilo protože je to krásný a osobní a zároveň se to využije :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné