| Vitamíny - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, chtěla jsem zeptat… Když jste plánovaly těhotenství, braly jste nějaké vitamíny? Já docela uvažuju. Přemýšlela jsem nad kyselinou listovou, ale nevím, není to málo?
Simča | 1.10.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyAhoj, ano ano. Taky jsem napřed myslela na tu kyselinu listovou, ale nakonec jsem se rozhodla, že bych chtěla něco komplexního. Hledala jsem, co by bylo nejlepší a nakonec jsem se na doporučení kamarádky rozhodla pro Ogestan. Ten mi vyhovoval :) Jo a povedlo se :)
Odpověď Ema Rychlá | 26.12.2022 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VitamínyKamarád mně teď ve škole doporučoval abych mezi vitamíny zařadila také www.eshop.guaranaplus.cz/kotvicnik kotvičník. Máte s tím někdo zkušenosti? On že mně pošle i slevový kód na nějaký e-shop, ale mám spíše obavu o to že mu jde o nějaký zisk a tím pádem se mě snaží uvrtat do obchodu..
Odpověď Nikola | 3.10.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyTaky jsem si ho koupila, líbilo se mi to složení a hlavně, že jde o čistě přírodní doplněk https://www.ogestan.cz/ogestan-matka-a-dite/ Odpověď Kacula | 4.10.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VitamínyVitamíny jsem brala taky. Hned v začátku těhotenství jsem začala užívat ogestan, obsahuje všech 5 důležitých složek, které jsou pro dítě potřebné. Odpověď Daniela | 28.10.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VitamínyTaky jsem nad něčím takovým přemýšlela, ale mám problémy s polykáním prášků navíc teď když mám nevolnosti, tak to ani nemluvím. Odpověď Ester | 25.10.2022 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyMě u toho ogestanu zaujalo hlavně to, že právě obsahuje jen ty potřebné vitamíny, které matka i mimi potřebuje. Pak taky obsahuje kyselinu listovou, ta je hodně důležitá. A taky... já jsem se bála, abych nemusela brát kvanta prášků, ale ne, bere se jen jedna tobolka, a to mi vyhovuje. Odpověď Tonicka | 31.10.2022 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VitamínyPočkej, to se bere jen jedna tobolka? To je super, protože co jsem se dívala já, tak některé vitamíny se berou denně opravdu ve velkém množství... Odpověď Barka | 28.11.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VitamínyNo právě, jenom jedna. To je to, proč jsem se pro ten ogestan rozhodla. Samozřejmě mimo jiné :) Je to pohodlné a jak píšeš, některé vitamíny se berou opravdu ve větším množství. Odpověď |