Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Vitamíny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vitamíny - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, chtěla jsem zeptat… Když jste plánovaly těhotenství, braly jste nějaké vitamíny? Já docela uvažuju. Přemýšlela jsem nad kyselinou listovou, ale nevím, není to málo?

Simča | 1.10.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny
Ahoj, ano ano. Taky jsem napřed myslela na tu kyselinu listovou, ale nakonec jsem se rozhodla, že bych chtěla něco komplexního. Hledala jsem, co by bylo nejlepší a nakonec jsem se na doporučení kamarádky rozhodla pro Ogestan. Ten mi vyhovoval :) Jo a povedlo se :)

Odpověď
Ema Rychlá | 26.12.2022 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny
Kamarád mně teď ve škole doporučoval abych mezi vitamíny zařadila také www.eshop.guaranaplus.cz/kotvicnik kotvičník. Máte s tím někdo zkušenosti? On že mně pošle i slevový kód na nějaký e-shop, ale mám spíše obavu o to že mu jde o nějaký zisk a tím pádem se mě snaží uvrtat do obchodu..

Odpověď
Nikola | 3.10.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny
Taky jsem si ho koupila, líbilo se mi to složení a hlavně, že jde o čistě přírodní doplněk https://www.ogestan.cz/ogestan-matka-a-dite/

Odpověď
Kacula | 4.10.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny jsem brala taky. Hned v začátku těhotenství jsem začala užívat ogestan, obsahuje všech 5 důležitých složek, které jsou pro dítě potřebné.

Odpověď
Daniela | 28.10.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamíny
Taky jsem nad něčím takovým přemýšlela, ale mám problémy s polykáním prášků navíc teď když mám nevolnosti, tak to ani nemluvím.

Odpověď
Ester | 25.10.2022 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny
Mě u toho ogestanu zaujalo hlavně to, že právě obsahuje jen ty potřebné vitamíny, které matka i mimi potřebuje. Pak taky obsahuje kyselinu listovou, ta je hodně důležitá. A taky... já jsem se bála, abych nemusela brát kvanta prášků, ale ne, bere se jen jedna tobolka, a to mi vyhovuje.

Odpověď
Tonicka | 31.10.2022 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Počkej, to se bere jen jedna tobolka? To je super, protože co jsem se dívala já, tak některé vitamíny se berou denně opravdu ve velkém množství...

Odpověď
Barka | 28.11.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamíny
No právě, jenom jedna. To je to, proč jsem se pro ten ogestan rozhodla. Samozřejmě mimo jiné :) Je to pohodlné a jak píšeš, některé vitamíny se berou opravdu ve větším množství.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné