| Podpora kojení - diskuze na toto téma |
Holky, berete nějaké vitamíny na podporu kojení?
Zuzana | 1.10.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora kojeníAhoj, já jsem si byla jistá, že žádné vitamíny na kojení potřebovat nebudu. Ale opak byl pravdou. Vždy je lepší to kojení podpořit :)
Odpověď Brandy | 31.10.2022 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora kojeníJooo, to jsem si myslela taky... říkám si, prsa nějaký mám, tak to problém nebude... no a byl... musela jsem to podpořit vitamíny :) A vše bylo v pořádku... Odpověď Pralinka | 3.10.2022 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora kojeníNo, to si právě myslím taky :) Jaké ty vitamíny jsi brala? Nebo ještě bereš? Já bych potřebovala to kojení podpořit…
Odpověď Silva | 3.10.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora kojeníVyloženě na podporu kojení ne, ale kvůli dostatku vitamínů ano, a to ogestan. Odpověď Soňa | 31.10.2022 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora kojeníNo, vyloženě na podporu. Já jsem ogestan brala jak při těhu, tak i po. A právě kvůli tomu, že jsou ty vitamíny vhodné i na laktaci. Odpověď Denny | 4.10.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora kojeníJá jsem ten ogestan brala v těhu a bero ho i teď při kojení. A na podporu laktace mi pomohl :) Odpověď Linda | 28.10.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora kojeníDívala jsem se na to složení a když už teď nějaké vitamíny beru, které obsahuje i ogestan, tak můžu ho normálně začít brát souběžně s těmi co už beru? Konkrétně jde o to déčko https://www.ogestan.cz/ogestan-matka-a-dite/ Odpověď Dominika | 29.10.2022 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora kojeníJá jsem déčko brala celý těhu a k tomu ten ogestan. A úplně v pohodě :) Jaký to déčko bereš? Myslím, že problém nebude, ale pokud jsi nejsi jistá, klidně to zkonzultuj s doktorkou :) Odpověď Beata | 31.10.2022 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora kojeníJá jsem to měla taky tak a dokonce mi kombinaci déčky a vitamů v těhu doporučili na gyndě :) Takže toho bych se nebála :) Odpověď |