Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Jak mám zhubnout?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak mám zhubnout? - diskuze na toto téma
Holky, jaký je podle vás nejlepší způsob hubnutí? Co se vám osvědčilo? Diety, nejíst, cvičit? Já nevím, mám pocit, že na mě snad nic nefunguje... Za měsíc jedeme na dovolenou a já bych ještě něco málo ráda dostala dolů :)

Jenn | 31.10.2022 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mám zhubnout?
Mně osobně se osvědčila jedině proteinová dieta od https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plany/. Doporučuju. Je fakt senzační, účinná, jídla moc chutná :)

Odpověď
Viola | 24.11.2022 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mám zhubnout?
Za měsíc? Tak to dej potom vědět, jestli se ti něco podařilo. Mně to teda přijde jako krátká doba.

Odpověď
Karla | 12.12.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mám zhubnout?
Jako za jeden měsíc je to trošku moc nezhubneš. Chce to nechat si sestavit dietní plán a začít v klidu a pomalu, jinak si váhu pak neudržíš, pak budeš po třech dovolených jak vorvaň a budeš mít zničené tělo dietami a jo jo efektem.

Odpověď
Danka | 3.2.2023 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mám zhubnout?
No, jako měsíc není krátká doba. Je to reálné. Spíš záleží, kolik chceš zhubnout. A píšeš, že bych "ještě něco málo", takže si myslím, že s KetoDiet to reálné je :)

Odpověď
Domča | 1.3.2023 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mám zhubnout?
Já jsem díky https://www.ketodiet.cz/ dala dolů za měsíc 6 kilo. Jako jasně, měla jsem fakt nadváhu, tak to šlo asi snáz, ale jsem příkladem toho, že to s ní jde fakt rychle a efektivně. A hlavně zdravě - žádné hladovění.

Odpověď
Dorka | 27.3.2023 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mám zhubnout?
Ahoj, holky, prosím... v květnu mě čeká svatba kamarádky... potřebuju shodit do šatů... Tak 10 kilo by bylo super. Myslíte, že je to s ketodiet do této doby reálné?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné