| Aktovky? - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, kde nakupujete dětem aktovky? Chodíte do kamenných prodejen nebo nakupujete třeba i na netu? Já bych koupila i na netu, ale nevím… Aby aktovka sedla :)
Dana | 3.10.2022 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktovky?Ahoj maminky… Syn si vybral nějaké sportovní kroužky a potřebuje kvalitní sportovní tašku na věci. Máte prosím tip, kde bych koupila?
Odpověď Jana | 6.10.2022 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktovky?Dětem jsem koupila školní batohy na www.promaledobrodruhy.cz
Odpověď Julie | 9.10.2022 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Aktovky?Na jejich stránky jsem se dívala, mají hlavně krásné a slušivé oblečení, jak pro malé děti, tak i pro větší. Moc se mi líbí, že vše mají na jednom místě - oblečení, obuv, batohy, láhve, pláštěnky a doplňky.
Odpověď Tereza | 16.10.2022 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Aktovky?Taky jsem u nich koupila dceři batoh a k tomu i kvalitní láhev.
Odpověď Darina | 20.10.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Aktovky?Neznám eshop promaledobrodruhy, ale zaujalo mě, že mají kvalitní prodyšné oblečení, které vydrží dětem dvě sezony.
Odpověď Zorka | 23.10.2022 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktovky?Pro mě je taky důležité, že tam můžu bez problému zaparkovat. Nedávno jsem u nich dokupovala synovi oblečení do lesní školky.
Odpověď Luciana | 5.12.2022 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktovky?Ahoj, budou vánoce, myslím, že bys mu mohla vybrat tady https://www.baagl.cz/outlet/. Já od nich batohy kupuju moc ráda, protože oni mají kvalitní věci, co opravdu vydrží a hned se neprodřou :)
Odpověď Katie | 27.12.2022 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktovky?Díky všem za rady, nakonec jsem vybrala, a to tento https://www.baagl.cz/skolni-batoh-skate-harry-potter-relikvie-smrti/. Ten se líbí i mě :)
Odpověď Janina | 28.1.2023 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aktovky?Ten je moc hezký. Tak já jsem jako nepředpokládala, že bys snad na tom shopu nevybrala. Tam mají skvělou nabídku. Já, když cokoli potřebuju, vím, že na Baagl vyberu naprosto bez problémů.
Odpověď |