| Doplňky stravy pro ženy - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Holky, jsou nějaké doplňky stravy, které berete? Ale jako myslím ty, co jsou určeny prostě pro ženy a jejich potřeby?
Lili | 3.10.2022 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy pro ženyAhoj, no já beru kolagen. Ten bych řekla, že je pro ženy nejlepší. Je na zlepšení kvality vlasů, nehtů a pleti. A musím říct, že co ho užívám, tak je zlepšení opradvdu vidět :) Hodně jsem bojovala s tím, že jsem pleť neměla hezkou kvůli akné a kolagen mi pomohl.
Odpověď Simona | 3.10.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy pro ženyNevíte jestli něco takového můžu brát i v těhotenství? Odpověď Kristýna | 28.10.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy pro ženySáhla bych spíš po něčem co je určené přímo pro nás těhule. Já pravidelně užívám tady ty vitamíny a nic víc tělo nepotřebuje ;) https://www.ogestan.cz/ogestan-matka-a-dite/ Odpověď Žaneta | 4.10.2022 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy pro ženyNo, to je právě to… Já mám tu pleť po akné hodně zničenou :( Jaký bereš?
Odpověď |