Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vitamín v těhu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vitamín v těhu - diskuze na toto téma
Maminky, měla bych dotaz na vitamíny v těhu. Zjistila jsem, že jsem těhotná a chtěla bych se zeptat, zda je dobré užívat nějaké vitamíny. A pokud ano, tak jaké jsou podle vás nejlepší?

Lenka | 3.10.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamín v těhu
V těhotenství jsem brala tady ty tobolky. Hlavně kvůli obsahu kyseliny listové, která je v těhotenství potřeba, ale obsahuje i spoustu dalších vitamínů. Však můžeš kouknout na složení, které mají přímo na stránkách https://www.ogestan.cz/ogestan-matka-a-dite/

Odpověď
Jenn | 4.10.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamín v těhu
Ten ogestan je super v tom, že obsahuje 5 důležitých složek. Proto jsem se pro něj rozhodla i já. A taky jsem se radila s gynekoložkou, a ta mi výběr posvětila.

Odpověď
Mirka | 7.10.2022 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamín v těhu
Tady ty vitamíny se teda berou jenom v těhotenství a pak se přestane, ano?

Odpověď
Simona | 31.10.2022 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vitamín v těhu
Myslíš ten https://www.benu.cz/ogestan-matka-a-dite-cps-30? Nene, ten se bere během těhu i pak :) Je dobrý i na laktaci :) Já jsem ho třeba brala i při plánování těhu. Obsahuje kyselinu listovou. Teda mimo jiné :)

Odpověď
Šárka | 28.11.2022 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamín v těhu
Ten ogestan je vinikající vitamín. Já jsem ho bohužel začala brát až ve třetím trimestru, což mě docela mrzí, mohla jsem ho brát dřív. Ale teď jsem spokojená, beru ho i po porodu a na tu laktaci je super.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné