Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dárečky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárečky - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, potřebuju poradit. Pomalu se chystám na vánoce. Zatím vymýšlím, co pro koho. Mamka si hodně potrpí na bytové doplňky a dekorace. Tak bych byla ráda, kdybych dostala tip na fajn shop, kde bych tohle sehnala :)

Sára | 4.10.2022 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky
Jeee, to mámě stejně a taky už to pomalu začínám řešit :) Jinak ty doplňky zkus pohledat tady https://www.bakly.cz. Já mám ten shop moc ráda. Mají kvalitní věci a moc hezký výběr.

Odpověď
Alex | 5.10.2022 06:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky
Tak to moje mamka má ráda zase kosmetiku, takže půjdu spíše tímto směrem :)

Odpověď
Jitka | 18.10.2022 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky
Pomalu? :D To já se chystám už od září na vánoce :D Musím mít vše nachystané, nebo aspoň při njmenším vymyšlené, ať pak prosinci nemám stres. To já nemám ráda. Prosinec věnuju nasávání vánoční atmosféry a ne nějakému hodnění po obchodech :)

Odpověď
Dominika | 25.10.2022 10:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárečky
Jeee, ty už to má vymyšlené, tak to je paráda :) Tak se prosím pochlub, co pro koho, at předáš trochu té inspirace :)

Odpověď
Kacula | 27.11.2022 08:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky
Na bakly jsem našim koupila barové sklo. Oni si na kvalitní sklo hodně potrpí, takže volba byla jasná. A jsem ráda, že jsem koupila tam, protože ta nabídka je opravdu skvělá a mají kvalitní věci :)

Odpověď
Domča | 15.12.2022 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárečky
Ty joooo... pořád jsem nevěděla, co ještě našim a tohle je teda skvělý nápad :) Tak mě napadá... mají na tom bakly třeba i nějakou karafku k tomu sklu?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné