| Konečně těhu - diskuze na toto téma |
Nazdárek maminky. Tak, konečně jsme se dozvěděli, že čekáme miminko :) No a moje hlava plná starostí... co teď? Co bude? No... tak v prvé řadě... Co vitamíny? Mám brát? Co tyto https://www.benu.cz/ogestan-matka-a-dite-cps-30? Jsou vhodné? Katka | 17.10.2022 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konečně těhuMy se o miminko stále snažíme a nedaří se nám. Proto jdeme na umělé oplodnění. Odpověď Martina | 26.10.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konečně těhuJá jsem byla ve Zlíně na umělém oplodnění. Bohužel se nám to nepovedlo napoprvé, tak půjdeme znovu a nabídli nám věrnostní program, tak ho na druhé IVF využijeme. Odpověď Katka | 28.10.2022 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Konečně těhuA co obsahuje věrnostní program? Odpověď Martina | 4.11.2022 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Konečně těhuPo prvním nepodařeném IVF máme nárok na proceduru zdarma EmbryoGlue, když použijeme čerstvá embrya. Odpověď Kajka | 31.10.2022 08:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konečně těhuHele, ono je to jedno, jak se zadaří. Ale vitamíny prostě tělo matky na to těhotenství připraví. A pokud jdete na IVF, tak bych se možná o to víc o vitamíny zajímala :) Odpověď |