| Běžecký pás - diskuze na toto téma |
Když bych si chtěla pořídit běžecký pás, tak kde na internetu je spolehlivé ho pořídit? Kateřina | 20.10.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Běžecký pásDobrou zkušenost mám s fithamem odkud mám veslovací trenažer a činky. Komunikují rychle, doprava proběhla v pořádku a nabízí i výnos, což je za mě super. Odpověď Natka | 31.10.2022 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Běžecký pásTakže když jim tam zavolám nebo napíšu, tak mi pomůžou pás vybrat jo? Odpověď Kateřina | 6.11.2022 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Běžecký pásAno, taky jsem neměla jasno v tom jaký model vzít, tak jsem si tam zavolala a pán mi vysvětlil v čem se jaký model liší a doporučil mi model dle mých požadavků :) takhle by to mělo fungovat všude, ale co si budeme nefunguje. Odpověď Natka | 14.11.2022 19:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Běžecký pásDěkuji za postrčení. Minulý týden jsem tam psala a pán mi poradil všemožné varianty a to už pro mě bylo přehlednější na výběr a vybrala jsem si tady tento https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t300i Odpověď |