| ADHD a pomocné nemoci..jak na ně - diskuze na toto téma |
Ahoj, řešíte někdo adhd u svého dítěte? Věra | 24.10.2022 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | ADHD a pomocné nemoci..jak na něAno, právě jsem na netu našla stránku www.equazen.cz. Odpověď Vlasta | 25.10.2022 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ADHD a pomocné nemoci..jak na nětaké o něm sháním další info, něco už jsem se dočela přímo na stránkách výrobku, ale velice ráda bych znala reálné zkušenosti rodin, kde to dětem podávali. Odpověď Marcela | 27.10.2022 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ADHD a pomocné nemoci..jak na něAno, taky ho znám z doslechu Odpověď Bára | 30.10.2022 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ADHD a pomocné nemoci..jak na něsuper, a to jste zakoupila na doporučení? Odpověď Vlastina | 22.12.2022 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | ADHD a pomocné nemoci..jak na něRozhodně souhlasím. Na doporučení jsem taky zakoupila myslím zde. https://www.benu.cz/equazen-zvykaci-tob-180-s-jahodovou-prichuti a už máme dobrané jedno balení a já rozdíl rozhodně vnímám, takže jsem hned objednala další Odpověď Vanessa | 23.12.2022 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | ADHD a pomocné nemoci..jak na něTak ono se v té nabídce zorientovat není jednoduché, i proto ráda kupuji to, co už má někdo vyzkoušené a doporučí to dál. Odpověď Adriana | 18.1.2023 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | ADHD a pomocné nemoci..jak na něNo když mádítě potíže s pozorností anebo se špatně soustředí a pak má problémy s učením je určitě potřeba je řešit. Equazen je doplněk stravy, podáváte ho denně, 6 tobolek a pak je udržovací fáze 2 tobolky. Rozdíly rozhodně zaznamenáte. U nás se zlepšení objevovala postupně. Nejdříve se zlepšilo spaní a pak i soustředění a celkově došlo ke zklidnění. První změny jsme začali pozorovat asi po třech týdnech. Equazen je lékaři velice doporučován Odpověď Bětka | 21.1.2023 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | ADHD a pomocné nemoci..jak na něAno, a kupovala jste ho takhle normálně na netu jo? třeba zde jsem ho našla https://www.benu.cz/equazen-tob-360 Odpověď |