| Kosmetika pro miminko Bella Happy Sensitive - diskuze na toto téma |
Maminky - nemáte někdo už vyzkoušenou kosmetiku pro miminko od Bella Happy sensitive? Dneska jsem si kosmetiku prohlížela v drogerii a přemýšlela jsem, jestli ji mám koupit. Olina | 6.10.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro miminko Bella Happy SensitiveJá jsem koupila emulzi do koupele, mycí gel, krém na opruzeniny a tělové mléko. Kosmetika dobře hydratuje, jemně voní a je i pro úplný novorozeňátka. Jedním slovem prostě skvělá. Odpověď Milena | 10.10.2022 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika pro miminko Bella Happy SensitiveHolky, nedá se už kosmetika objednat na internetu, nevíte? Odpověď Lucie | 14.10.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika pro miminko Bella Happy SensitiveTady můžete objednat mlíčko https://www.mall.cz/telova-kosmetika/bella-happy-telove-mleko-300-ml Ale kosmetiku koupíte i v drogérii. Odpověď Zuzana | 18.10.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika pro miminko Bella Happy SensitiveKosmetika se mi líbí, taky ji vyzkouším. Teď mám pro syna jinou značku a mám pocit, že mu vysušuje pokožku. Na značku Bella Happy navíc čtu samé pozitivní recenze. Odpověď |