Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kompletní rekonstrukce koupelny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kompletní rekonstrukce koupelny - diskuze na toto téma
Chystáme se na kompletní rekonstrukci koupelny. Potřebovala bych poradit s výběrem vybavení. Chtěla bych koupit takové, které si bude držet svoji barvu a po čase nebude žloutnout. Dokážete mi někdo prosím dát radu co vybrat?

Valounek | 15.10.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kompletní rekonstrukce koupelny
Dobrý den, já si myslím, že špatně neuděláte s nerezem, případně s nějakou keramickou úpravou. My jsme toho kupovali hodně od https://www.svetrelaxu.cz/ a to hlavně proto, že máme rádi vířivky a vany, které mají v nabídce. A taky jsme prostě do koupelny chtěli vířivku. Máme docela dost peněz, takže si to můžeme dovolit. Teď si přes ně budeme kupovat i nový bazén. :)

Odpověď
Veronika | 20.10.2022 01:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kompletní rekonstrukce koupelny
Chystáme se na kompletní rekonstrukci koupelny. Potřebovala bych poradit s výběrem vybavení. Chtěla bych koupit takové, které si bude držet svoji barvu a po čase nebude žloutnout. Dokážete mi někdo prosím dát radu co vybrat?

Odpověď
Patrik | 21.10.2022 01:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kompletní rekonstrukce koupelny
Potom se musíte dívat po vybavení, které je vyrobené ideálně ze smaltované oceli. Já jsem tak vybral vanu i umyvadlo a nakonec i sprchovou vaničku.

Odpověď
Veronika | 26.10.2022 02:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kompletní rekonstrukce koupelny
Proč zrovna smaltovaná ocel?

Odpověď
Patrik | 30.10.2022 06:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kompletní rekonstrukce koupelny
Z toho důvodu, že smaltovaná ocel je stálobarevná a nemění ani tvar. Je odolná proti mechanickému poškození, ale také proti chemikáliím a kyselinám. Vana se navíc dá vždy dobře naleštit jen pomocí hadříku a je krásně bíle lesklá. Já jsem bral toto vybavení do koupelny od německého výrobce https://www.kaldewei.cz/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné