| Dobrá kosmetika na vrásky? - diskuze na toto téma |
Docela dost mě začínají trápit vrásky. Která kosmetika je dobrá na řešení problémů s vráskami? Ilona | 9.10.2022 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vrásky? Já mám také problémy s vrásky a celkově s unavenou pletí.Budu ráda za nějaké dobré tipy.Ráda něco dobrého vyzkouším. Odpověď Irma | 17.10.2022 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vrásky? Asi každému vyhovuje něco jiného.Si zajdi do nějaké drogerie a tam ti určitě poradí. Odpověď Pavlína | 18.10.2022 05:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vrásky? Vrásky opravdu nejsou vůbec nic dobrého. Kupovala jsem si kvůli nim i velmi drahou kosmetiku, ale úplně to nepomáhalo tak jak bych si představovala. Nakonec mi dcera sehnala žehličku na vrásky, díky které mám pleť krásně pružnou. Odpověď Radka | 21.10.2022 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrá kosmetika na vrásky? Sehnala vám žehličku na vrásky? A víte kde ji sehnala tu žehličku? Odpověď Pavlína | 26.10.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobrá kosmetika na vrásky? Jo jo sehnala mi žehličku na vrásky https://www.kingrayshop.cz/p/zehlicka-na-plet-s-podstavcem-7-funkci-cervena Je to opravdu fajn a s pletí to dokáže zázraky. Odpověď Ilona | 21.10.2022 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vrásky? Já jsem chtěla něco na doporučení.V nějaké drogerii mi zase něco vnutí a nebude to vůbec fungovat. Odpověď Irma | 29.10.2022 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrá kosmetika na vrásky? Na netu jsem objevila super shop notino.Prodávají tam parfém a vše co se kosmetiky týče a plno dalších věcí.Vybereš si tam. Odpověď Alena | 22.10.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrá kosmetika na vrásky? Ženy jaká kosmetika vám pomáhá v boji proti vráskám? Vyzkoušela jsem jich pár, ale žádné výsledky :-( Odpověď Staňa | 24.10.2022 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrá kosmetika na vrásky? Alenko mě hodně pomáhá kosmetika Domus Olea nejvíce itenzivní péče proti vráskám a skvěle mi vyhovuje. Samozřejmě od této značky používám více věcí! Odpověď Alena | 30.10.2022 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobrá kosmetika na vrásky? A kde prosím tuhle kosmetiku kupuješ a co přesně Ti pomáhá? Odpověď Staňa | 1.11.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dobrá kosmetika na vrásky? Tak třeba jak jsem psala pefektní je tahle péče https://elabela.cz/produkt/intenzivni-pece-proti-vraskam/ . Samozřejmě používám i od této značky i na čištění pleti. Odpověď |