Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Tiskové struny na 3D tiskárnu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tiskové struny na 3D tiskárnu - diskuze na toto téma
Kde kupujete tiskové struny do 3D tiskárny? Kde se vyplatí koupit za rozumnou cenu?

Martin | 19.10.2022 06:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tiskové struny na 3D tiskárnu
Jestli vybíráte tiskové struny do 3 D tiskárny, tak si určitě dávejte pozor na jejich kvalitu. Od toho se potom totiž odvíjí i kvalita tisku. Já kupuji struny přímo tam, kde jsem kupoval i 3D tiskárnu.

Odpověď
Jana | 21.10.2022 06:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Tiskové struny na 3D tiskárnu
Ahoj, díky za reakci můžu se teda ještě prosím zeptat kde přesně kupujete tiskové struny?

Odpověď
Martin | 27.10.2022 06:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Tiskové struny na 3D tiskárnu
Já je beru z obchodu https://www.nc.cz/3d-tiskarny-tiskove-struny_c1445311.html Můžete je objednávat ve větších smotkách nebo i po metráži. Struny jsou kvalitní, takže potom můžete očekávat i kvalitní tisk.

Odpověď
Nikola | 11.2.2024 05:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tiskové struny na 3D tiskárnu
Ahoj, já kupuju veškeré příslušenství pro 3D tiskárny na https://eshop.sharplayers.cz/prislusenstvi . Mají tam dobré ceny, velký výběr a přijde mi to vždycky rychle. Nerada nakupuju z neověřených e-shopů. Tady vím, že se nemusím bát zaplatit předem a že to přijde v čas. Vždycky totiž objednávám, až když mi něco dojde, takže jsem ráda, že na nové věci nemusím dlouho čekat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné