| Ochrana laku auta v zimě - diskuze na toto téma |
Dobrý den, máme koupené nové auto a já už se docela dost hrozím zimy.... Jak nejlépe chránit lak auta? Eva | 19.10.2022 06:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ochrana laku auta v ziměTaké jsem to řešila, říkala jsem že přes zimu se s autem nebude ani jezdit, protože stálo tolik peněz a lak auta by opravdu dostal dost na frak. Manžel ale nakonec objevil možnost, jak ochránit lak auta pomocí polepu fólií. Auto vypadá pořád dobře. Odpověď Eva | 19.10.2022 06:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ochrana laku auta v ziměTaké jsem to řešila, říkala jsem že přes zimu se s autem nebude ani jezdit, protože stálo tolik peněz a lak auta by opravdu dostal dost na frak. Manžel ale nakonec objevil možnost, jak ochránit lak auta pomocí polepu fólií. Auto vypadá pořád dobře. Odpověď Adéla | 21.10.2022 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ochrana laku auta v ziměJaká existuje polep na auto? Co to je za fólii, že dokáže lak chránit? Odpověď Eva | 27.10.2022 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ochrana laku auta v ziměJe to přímo ochranná fólie na auto, můžete se podívat tady https://www.polepim.cz/folie-na-auta/ Mají tam právě i fotky aut co od nich polep mají. Vypadá to dobře, auto se díky tomu pořád krásně leskne. Odpověď |