| Dárek pro syna k 10 narozeninám - diskuze na toto téma |
Zdravím holky, jsem tentokrát nějak hodně bezradná. Potřebovala bych poradit nějaký čupr dárek pro syna k 10 narozeninám. Nevíte někdo? Hana O. | 11.10.2022 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro syna k 10 narozeninámUrčitě moc doporučuji kouknout na stránky wwww.nekupto.cz mají tam mnoho krásných věcí, určitě vybereš Odpověď Pavla | 19.10.2022 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro syna k 10 narozeninámNevím, co má váš syn tak rád, ale já bych mohla doporučit auto na dálkové ovládání, které je zároveň i stavebnicí. Může si to tak pěkně poskládat a potom s autem jezdit. Můj syn má 11 a když jsem mu ho koupila, tak z toho byl opravdu dost nadšený. Odpověď Marta | 23.10.2022 06:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro syna k 10 narozeninámTak to teda nezní vůbec špatně. Můžu se zeptat, kde jste to teda kupovala? Za kolik tak cca? Odpověď Pavla | 27.10.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro syna k 10 narozeninámJe to právě super, jsou to vlastně dvě hračky v jednom. Jestli chcete, tak se na něj můžete i podívat na stránkách https://www.rcobchod.cz/produkty/bugatti-chiron-rc-stavebnice-z-kostek-419-dilku-P74969.html Odpověď |