Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Zážitkový dárek pro manžela a syna

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zážitkový dárek pro manžela a syna - diskuze na toto téma
Poradil by mi někdo prosím s výběrem zážitkového dárku pro manžela a syna? Co vybrat? Co by tak dvou chlapům mohlo udělat radost?

Marcela | 16.10.2022 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zážitkový dárek pro manžela a syna
Taky jsem hodně tápala a nakonec jsem se místo zážitku pojmout zážitek lehce jinak, a pořídila sadu chilli na stránce www.thechillidoctor.cz, jestli mají rádi pálivé, tak to je rozhodně zážitek.. mají tam krásné výrobky a rozhodně to ocení, pokud mají aspoň trochu rádi pálivé

Odpověď
Petra | 31.10.2022 01:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poradil by mi někdo prosím s výběrem zážitkového dárku pro manžela a syna? Co vybrat? Co by tak dvěma chlapům mohlo udělat radost?

Odpověď
Adéla | 1.11.2022 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zážitkový dárek pro manžela a syna
To je nejlepší vybírat celkově podle jejich koníčků a zájmů. Každému asi udělá radost něco jiného. Já třeba, protože syn má rád hodně počítačové hry a to hlavně střílečky jsem koupila pro syna a manžela poukázky na střelnici. Nevěřila by jste mi, jakou jsem jím tím oběma udělala radost.

Odpověď
Petra | 1.11.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zážitkový dárek pro manžela a syna
To vůbec není špatný nápad. Z toho by měl syn i manžel opravdu velkou radost. Budu se muset podívat, kde v Brně máme střelnice.

Odpověď
Adéla | 2.11.2022 06:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zážitkový dárek pro manžela a syna
Tak to se ani nemusíte dívat. Já vám rovnou poradím, protože jsem jim kupovala poukázky na střelnici v Brně triggerservice.cz Mají otevřeno každý den, takže se to dá dobře naplánovat i když má někdo víc vytíženější rozvrh.

Odpověď
Monča | 15.11.2022 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem vloni koupila manželovi a synovi zážitkový dárek Po stopách generála Pattona, který nabízí na https://armik.cz/ a oba byli nadšení. O historii se zajímají, takže jsem věděla, že si to užijí, ale že budou až tak nadšení, to mě nenapadlo a měla jsem z toho radost, takže vřele doporučuji :-) .

Odpověď
Ivana | 31.12.2022 01:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem letos chtěla pro svého muže a syna také něco pěkného, ale zároveň také něco, co by nezabíralo tak úplně moc místa. Proto jsem pro ně vybrala luxusní designové chytré hodinky https://www.armodd.cz/ Za dobrou cenu a oba jsou hodně spokojení.

Odpověď
Lucie | 1.3.2023 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě by se jim mohla líbit únikovka - můj manžel se synem chodí často a rádi. Doporučuji vybírat na https://www.unikova-hra-praha.cz/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné