| Doplněk stravy dobrý na zlepšení stavu pleti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, kupujete nějaký doplněk stravy na zlepšení stavu pleti (akné)? Mám teď hodně stresu v práci a na pleti je to bohužel vidět. Zuzana | 19.10.2022 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk stravy dobrý na zlepšení stavu pletiMě na akné hodně pomohl Orca Collagen. Dlouho jsem se kolagenu bránila, ale pak jsem na něj dostala tip od kamarádky, které právě na akné pomohl. Překvapila mě dobrá chuť, protože jde o rybí kolagen a osobně jsem měla strach, protože jakákoliv pachuť ryb mi nedělá dobře. A teď po 3 měsících užívání mi akné úplně vymizelo. Odpověď Milena | 21.10.2022 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk stravy dobrý na zlepšení stavu pletiZdravím, taky bych chtěla kolagen vyzkoušet, napíšete kde bych si Orca Collagen mohla objednat? Odpověď Zuzana | 23.10.2022 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplněk stravy dobrý na zlepšení stavu pletiJá mám členství a každý měsíc mi chodí objednávka automaticky, vždy mi jen přijde e-mail, strhnou se peníze a dorazí balíček. Mrkněte na jejich stránky https://www.orcacollagen.cz Najdete tam veškeré informace. Odpověď Vendula | 26.10.2022 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplněk stravy dobrý na zlepšení stavu pletiJá taky Orcacollagen kupuju. Po třech měsících vidím opravdu super výsledky - pevné nehty, super vlasy, i pleť. Odpověď |