| Vánoce - diskuze na toto téma |
Ahoj všem :) Holky, za chvíli budou vánoce. Před chvílí jsme se slunili u vody a teď je to na zimní bundu :) Takže se ani nenadějeme a budou tady. No, tak by mě zajímalo, zda už vybíráte vánoční dárky? Nebo máte už aspoň představu, co komu budete kupovat? Romana | 18.10.2022 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | VánoceTak samozřejmě nad tím trochu přemýšlím, ale zatím tak jenom velmi opatrně. Jelikož nám běží půjčka 1 milion od https://www.epujcka.cz/pujcka-1-milion/ tak to letos bude asi poměrně střídmé. Ale na druhou stranu, i tak si nějaké dárky dopřejeme. Hlavně teda dětem, protože když člověk vidí ty rozzářené oči, tak je to dárek stokrát lepší než nějaká drahá dovolená. A aspoň se pak budeme těšit na další Vánoce, kde budeme mít už splaceno. :) Odpověď Zelda | 18.10.2022 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánocejasně, já kupuji celé rodině kosmetiku a drogerii. Takže najedu na notino.cz a tam utratím všechny peníze na Vánoční dárky a všichni jsou spokojeni. Je to pro mě jistota úspěchu. Odpověď Evinka | 26.11.2022 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánocenaprosto souhlasím, že na tom notino.cz mají tolik věcí, že tam se dá opravdu vybrat na jednom místě pro celou rodinu Odpověď Karolína | 28.11.2022 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VánoceDíky za tip na to notino.cz, velice dobře ho znám, ale nějak mi vypadlo v poslední době z hlavy. Odpověď Klea | 19.10.2022 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánocejá ráda nakupuji především drobnosti.. něco takového jako nabízí třeba nekupto.cz, také malé věci, které udělají hodně radosti Odpověď Monča | 19.10.2022 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánocejá jsem na doporučení kamarádky zavítala na stránky www.thechillidoctor.cz, a jsem za to neskutečně šťastná, protože nejvíc vždycky bojuji s dárkem pro manžela. Ale ptž miluje pálivé tak tohle je super dárek, ani nevím, proč mě nenapadl dřív Odpověď Nikuše | 26.11.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VánoceNasdílela byste prosím odkaz, co přesně tam máte vyzkoušené? Moc se v tom nevyznám, ale stránka se mi velmi líbí. Odpověď Verča | 19.10.2022 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | VánoceJá letos kupuji trošku nevšední ovšem na přání dárek a to v podobě clip- in sady vlasů sestře. Dlouho to chce vyzkoušet a trápí se tím, že moc svých vlasů nemá, takže to ji určitě udělá radost. Dala mi i konkrétně tip, ať to vezmu na hotstyle.cz, takže pohoda, půjdu na jistotu Odpověď Samanta | 21.10.2022 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VánoceTak to jste dobrá, že to takhle trefíte. To bych si asi neriskla, ale rozhodně je to hodně originální námět na dárek, kór když víte, že ji to potěší Odpověď Hanka | 23.11.2022 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánocejá bych si je tam chtěla koupit pro sebe. Jsou opravdu kvalitní? Myslím ty lidské Odpověď Nela | 19.10.2022 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | VánoceAhoj maminky, no jako každý rok je to oříšek asi pro všechny komu co pořizovat. Našla jsem novinku pro děti třeba již někdo zná a má vyzkoušeno od lipoo.cz jedná se o nápoje a co jsem se koukala tak nejen pro děti ale mají i sortiment pro dospělé. Odpověď Zuzana | 19.10.2022 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánocejá hrozně ráda kupuji tohle. Kupuji to teda už na začátku adventu, ale mám to spojené s vánocema a je to takový předčasný vánoční darek https://www.notino.cz/yankee-candle/christmas-collection-advent-calendar-tea-light-holder-adventni-kalendar/, nádherně to voní Odpověď Pavla | 22.11.2022 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VánoceTak to by mě nenapadlo, co vše se dá na notino.cz koupit. Hodně teda rozšířili sortiment.. super Odpověď Dita | 20.10.2022 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | VánoceAhojky co prosím pořizujete pod stromeček své rodince? Pro děti něco málo mám, ale ještě bych potřebovala nachysta inspiraci. Budu ráda, když mi sme nějakou hodíte. děkuji Odpověď Renata K. | 23.10.2022 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VánoceU nás to letosbude v duchu elektroniky a k tomu chci každému koupit nový kryt na mobi, dětem vyberu nějaký hotový a manželovi chci nechat udělat kryt s naší společnou fotkou a stejně tak i pro sebe :-D. Odpověď Dita | 25.10.2022 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VánoceA kde ty kryty prosím kupuješ? Odpověď Renata | 30.10.2022 15:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VánoceKupuji a eshopu picasee, dětem jsme nechala udělat z této sekce https://www.picasee.cz/p/dream-colors ajsou opradvu krásné :-) Odpověď Nela | 23.10.2022 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | VánoceAhoj jak jsem psala v přechozím příspěvku tak něco z lipoo.cz ale je to fakt jen drobnosti- objednala jsem pro tchána nepije kafe. Ale co bych chtěla, tak co na Mikuláše porizujete? Dcera moc čokoládu nejí (nějaké to vajco tam mít bude) ale něco fakt aby měla radost z Mikuláše. Doufám, že mě chápete a někdo mi prosím dá nějaký typ? ....díky za jakoukoliv inspiraci. Odpověď Majda | 20.11.2022 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | VánoceJá vánoce vyřeším kosmetikou a různýma doplňkama na imunitu. Jako každý rok to koupím na notino.cz hezky při jednom Odpověď Baruna | 20.11.2022 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánocejá mám jasno jen v tom co nadělím sobě, a to sice clip in set pravých vlasů.. to si zasloužím :D Odpověď Olívie | 26.11.2022 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VánoceOdkud ho prosím budete kupovat? Máte nějaký tip na osvědčené stránky? Odpověď |