Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Bodyčka pro děti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bodyčka pro děti - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na kvalitní bodyčka po děti. Kde je kupujete? Máte tip na dobrý shop?

Radka | 19.10.2022 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bodyčka pro děti
Ahoj, no, já si hodně potrpím na kvalitní oblečení. Víš, kde mají super nabídku? Na shopu crawler-shop.cz. Mají v nabídce oblečení z merino vlny, to jsem si fakt hodně oblíbila hlavně pro děti. Je vhodná pro citlivou pokožku, i pro alergiky. A co je super, to je to, že ani když prosákne plenka a materiál se namočí, tak dítě nestudí.

Odpověď
Karol | 25.10.2022 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bodyčka pro děti
Na tom crawler-shop.cz jsem s nabídkou spokojená i já. Co mi teda vyhovuje, to je to, že jejich bodyčka mají vydržet 3 velikosti, mají prodlužovák mezi nohy. Materiál je fakt kvalitní a ušití taky. Super, jsem konečně spokojená.

Odpověď
Blanka | 22.11.2022 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bodyčka pro děti
Opravdu? To jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila, protože já jsem teda docela dlouho hledala kvalitní rostoucí body. Už jsem i nějaké koupila, ale byla jsem teda dost zklamaná... Kvalita prostě nic moc. Zkusím kouknout na ten crawler-shop.cz. Z jakého materiálu ty bodyčka jsou ušitý?

Odpověď
Atka | 25.11.2022 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem teď kupovala toto body https://www.crawler-shop.cz/merino-body-dlouhy-rukav-detske-hnedy-melir/. Je z merino vlny, což je skvělý materál, protože Merino vlna, ani když prosákne plenka a materiál se namočí, tak dítě nestudí. :)

Odpověď
Simona | 15.12.2022 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bodyčka pro děti
Prosím tě, tohle body, to je rostoucí body pro děti? Jaký je ten materiál? Drží tvar, nevytahá se, nedeformuje? Já mám totiž zkušenost s jinými shopy, že by snad bodycko tři velikosti vydrželo, kdyby se do té doby prostě nezničilo...

Odpověď
Kacula | 22.1.2023 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo, takovou zkušenost mám taky, no :/ ale když koupíš na tom crawler-shop.cz, tak chybu neuděláš, naopak. Mají bodyčka rostoucí, vhodné až po 3 velikosti. A ta merino je velmi kvalitní, tam nehrozí, že by třeba se vytahalo nebo nesedělo.

Odpověď
Pavla | 1.3.2023 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bodyčka pro děti
Tak jsem se na ty jejich bodyčka dívala a teda vypadají skvěle. Líbí se mi, že jsou z merino vlny. S tímto materiálem mám zkušenost, ale přiznám se, že ne v rámci bodyček. Tak bych se chtěla zeptat, jak se ten materiál chová při denním nošení a častým praní?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné