Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Co na vánoce pro mamku

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Co na vánoce pro mamku - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chtěla bych se s vámi poradit. Budou vánoce :D Jak jistě všichni víme :D No a já už hledám info, co komu... nějaké nápady mám, ale ráda bych dostala tip na dobrou kosmetiku pro mamku. Jaká je podle vás nejlepší?

Petra | 19.10.2022 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co na vánoce pro mamku
já teda ze všeho nejraději kupuji drobnosti, které hodně potěší. Třeba na www.nekupto.cz, tam vždy seženu za relativně málo peněz něco, co opravdu vykouzlí úsměv na tváři

Odpověď
Míša | 20.10.2022 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co na vánoce pro mamku
Ahojky vánoce se kvapem blíží a já zatím nemám žádné dárky, hoďte nám sem nějakou inspiraci na dárky prosím. Co letos budete nakupovat? Děkuji moc!

Odpověď
Janica | 23.10.2022 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co na vánoce pro mamku
Ahojky, já dětem budu kupovat každému jednu hračku a k tomu nějaké drobnosti a potřebné věci. Manželovi nechám udělat kryt se společnou fotkou a prarodičům také kryt s fotkou našich dětí z eshopu picasee :-).

Odpověď
Míša | 30.10.2022 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Co na vánoce pro mamku
Janico ten kryt s fotkou je to prosím tě tento odkaz https://www.picasee.cz/design/vlastni-design-fotografie

Odpověď
Ester | 24.10.2022 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co na vánoce pro mamku
Mamka si nechává nově zrekonstruovat koupelnu, tak vím, že by do ní ocenila pěkné doplňky, takže pokukuju po ručnících, mýdlenkách apod :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné