| Dieta - diskuze na toto téma |
Ahojaa.. Neznáte nějakou dobrou dietu, se kterou jste byly opravdu spokojené?? :-) ráda vyzkouším cokoliv :-) Verča | 20.10.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJá už jsem to vzdala.. zkoušela jsem kde co, ale nic moc účinek :-( Odpověď Lucka | 21.10.2022 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaUrčo keto, je to skvělá a účinná dieta. Rozhodně doporučuju Odpověď Linda | 22.10.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaTak to mě zajímá :-)A jakou dietu se přesně jedná?? :-) Odpověď Lucka | 23.10.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dietaje to konkrétně tato dieta https://www.ketodiet.cz/ a je fantastická a navíc opravdu účinná ! Velký výběr různých výrobků i dietních plánů a růžných balíčků .. Zatím vše co jsem vyzkoušela je chuťově velmi dobré :-) Odpověď Linda | 24.10.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dietamoc díky za tip :-) Koukala jsem tam na ty dietní plány a docela mě zaujaly :-) Ty jsi zkoušela nějaký ten jejich plán z ketodiet.cz ?? Odpověď Lucka | 25.10.2022 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaAno, já jsem měla dietní plán medium :-) Byl mi vybrán jako vhodný podle bmi kalkulačky, která je na stránkách :-) Zadáš tam nějaké svoje parametry a ono ti to samo vygeneruje co j e pro tebe vhodné :-) Odpověď |