Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - keto dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
keto dieta - diskuze na toto téma
Narazila jsem na zajímavou keto dietu a to konkrétně ketodiet.cz.. Docela mě zaujala, tak se chci zeptat, jestli s ní máte nějakou zkušenosti a mohli by jste ji doporučit ? :-)

Simča | 20.10.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
keto dieta
Tuto dietu jsem nezkoušela, ale už mi byla doporučovaná, tak si tam říkám, jestli ji nevyzkoušet:-)

Odpověď
Sabča | 22.10.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
keto dieta
Tato dieta ketodiet je fantastická :-) Já ji mám a jsem s ní nadmíru spokojená :-) Opravdu jdou výsledky znát a už po celkem krátké době:-)

Odpověď
Eliška | 24.10.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
keto dieta
Ted ji zrovna zkouším.. ale zatím jsem z ní nadšená :-) Chuťově výborná a opravdu zasytí a nemám choutky na mlsání blbostí :-)

Odpověď
Jana | 24.10.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
keto dieta
Moc díky za názory a recenze, právě o této dietě přemýšlím, tak jsem ráda že vám pomohla, a já jsem rozhodnutá ji také vyzkoušet:-)

Odpověď
Eliška | 25.10.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: keto dieta
Určitě musíš vyzkoušet jejich dietní plány :-) https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plany/ tady se koukni..

Odpověď
Jana Nov | 27.11.2022 08:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: keto dieta
Skvěle recepty najdete také online na webu https://www.vasrecept.cz/

Odpověď
Klára | 27.11.2022 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
keto dieta
Momentálně mám jeden z dietních plánů a musím říct že je to opravdu pecka, nečekala jsem že mi to bude tak chutnat, ale hlavně že to bude opravdu fungovat:-) mám dole zatím sice asi 3 kila, ale jsem skoro na začátku, a jedu dál :-) Jsem nadšená

Odpověď
Kája | 20.12.2022 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
keto dieta
Už jsem o této dietě hodně četla, a docela jsem byla překvapená že opravdu tolika lidem pomohla a všichni si ji moc chválí :-) Tak jsem rozhodnutá, to po novém roce objednat :-)

Odpověď
Hanka | 2.4.2025 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
keto dieta
Snažila jsem se zhubnout už tolikrát, ale vždycky mi chyběla zpětná vazba a přehled o tom, jak se mi daří. Když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , konečně se to změnilo. Hodinky mi sledují tep, spálené kalorie, počet kroků i kvalitu spánku, což je pro hubnutí zásadní. Nejvíc mě motivují sportovní režimy, které mi ukazují, kolik energie jsem vydala při různých aktivitách. Díky propojení s aplikací vidím svůj pokrok přehledně na grafu a to mě žene dál. A hlavně tedy už vím, že i když se váha nehýbe hned, moje tělo se mění k lepšímu!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné