| Dárečky k vánocům - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, tak co, už se cgystáte na vánoce? Já bych potřebovala poradit. Chtěla bych udělat babičce nějaký fajn zdravý balíček. Určitě něco na imunitu, srdíčko, zažívání a podobně. Máte tip na kvalitní produkty? Nikča | 29.10.2022 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárečky k vánocůmJá budu ráda za tipy co vybrat pro rodinu, jestli máte tip kam nejradši chodíte nakupovat v rámci Prahy, budu ráda :)
Odpověď Šárka | 30.10.2022 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárečky k vánocůmPodle mě je nejlepší jít prostě do nákupního centra a všechno si projít, určitě vám něco padne do oka, co by vás jinak ani nenapadlo. Já to mám nejradši v https://www.galerieharfa.cz ve Vysočanech.
Odpověď Nelka | 31.10.2022 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárečky k vánocůmTaky radši zajdu do obchodů a vybírám přímo podle toho co mě zaujme :)
Odpověď Aneta L. | 19.11.2022 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárečky k vánocůmJá jsem sestře koupila pod stromeček tenhle doplněk stravy https://www.pilulka.cz/movit-mega-detox-ostropestrec-kurkumin-forte-60-kapsli na detoxikaci. Mám s ním moc dobrou zkušenost, obsahuje rostlinné extrakty takže se výborně vstřebává.
Odpověď Mirka | 20.11.2022 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárečky k vánocůmChtěla jsem nějaký takový doplněk stravy koupit mamce takže děkuju za doporučení, hned objednávám.
Odpověď Lenana | 24.11.2022 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárečky k vánocůmJá už mám skoro všechny dárky koupený, letos jsem to nenechávala na poslední chvíli takže jsem na sebe pyšná :D teď už jenom vybírám takový drobnosti co kde zahlídnu :)
Odpověď Marika | 25.11.2022 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárečky k vánocůmA co jsi kupovala ať načerpám trochu inspiraci, případně budu ráda za tipy kam ráda chodíš jestli jsi z Prahy a okolí :-)
Odpověď Lenana | 26.11.2022 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárečky k vánocůmNějaký oblečení, šperky, kosmetiku… tak různě podle toho co vím že má kdo rád :)
Odpověď Marika | 27.11.2022 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárečky k vánocůmA kde jsi to sehnala, v kamenných obchodech nebo jsi objednávala? Kdyžtak sdílej :-)
Odpověď Lenana | 28.11.2022 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dárečky k vánocůmVětšinu jsem vybrala v galerii Harfa ve Vysočanech, tam se mi vždycky moc dobře nakupuje a takhle před Vánocema je tam ta nej atmosféra :)
Odpověď Marika | 30.11.2022 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Dárečky k vánocůmSuper zajedu se tam podívat, koukám že tam mají o víkendech vánoční dílničky pro děti to se mi moc líbí, asi tam vyrazíme všichni :-)
Odpověď Máša | 26.11.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárečky k vánocůmJá si kupuju ENERGYflex collagen, je to kvalitní doplněk, který je dobrý na klouby, pleť, vlasy, nehty a imunitu. Dobře se oproti jiným kolagenům vstřebává.
Odpověď Majka | 27.11.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárečky k vánocůmKoukám na to a líbí se mi složení, to bych mohla koupit našim k Vánocům to by fakt potřebovali, díky za tip :)
Odpověď Máša | 28.11.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárečky k vánocůmNení zač, já ho teď taky objednala mamce kvůli kyčlím, protože už ho mám vyzkoušený a fakt se osvědčil.
Odpověď Šárka | 7.12.2022 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárečky k vánocůmMoje dcera si už hrozně dlouho přeje na Vánoce chytré hodinky. Já jsem jí to dlouho rozmlouvala, ale nakonec jsem našla hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-wristcandy-3-stribrna/ Ty jsou za přijatelnou cenu a mají opravdu dost funkcí. Mám je už pro ni doma pod stromeček nachystané, ale taky zvažuji, že bych si je koupila i pro sebe. Odpověď Taňa | 17.12.2022 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárečky k vánocůmJá jsem koupila sestře a její rodině kořenový kobereček rootyrug.cz je to pomůcka pro celkou rodinu, která nahrazuje chůzi po přírodním povrchu a tak pomáhá posilovat svaly na nohou, které normálně nepoužíváme a řeší tak ploché nohy, vbočený palec, špatné držení těla, zlepšuje prokrovování atd.
Odpověď Dita | 18.12.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárečky k vánocůmNo teda to je dobrá věc ten kobereček, to se mi fakt líbí, díky :)
Odpověď |