Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Celulitida

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Celulitida - diskuze na toto téma
Už dlouho se nemůžu zbavit celulitidy, uvažuji i nad liposukcí ale chtěla bych ještě zjistit jaký mám možnosti, proto budu ráda za sdílení zkušeností jak jste s celulitidou bojovali vy, děkuju moc.

Gábina | 26.10.2022 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Celulitida
já už nějakou dobu přemýšlím , že navštívím abclinic.com v Praze, Mají tam různé procedury, které podporují odbourávání celulitidy.

Odpověď
Vladěna | 27.10.2022 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Celulitida
Kliniku abclinic.com perfektně znám. Chodím tam na procedury k eliminaci celulitidy a mám za sebou už i liposukci břicha. Po porodu mi zůstalo opravdu velké spodní břicho a měla jsem z toho deprese. Konečně se zase cítím přitažlivá

Odpověď
Radka | 26.10.2022 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Celulitida
Taky s tím mám problém už roky takže jestli se můžete někdo podělit o to co vám pomohlo budu fakt ráda…

Odpověď
Pavla | 26.10.2022 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Celulitida
Holky já byla na ošetření přístrojem Acryos a neuvěřitelný výsledek. Celulitida je konečně pryč a mám krásně zpevněné tělo a navíc to odstraňuje i tukové polštářky a to i tam kde mi to za žádnou cenu cvičením nešlo, takže teď mám krásně pevný a štíhlejší tělo a obrovský plus je, že to vůbec nebolelo :)

Odpověď
Aninka | 27.10.2022 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Celulitida
A kde to dělají? Jestli ti to pomohlo, tak bych do toho určitě šla!

Odpověď
Pavla | 27.10.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Celulitida
Ošetřují s ním na https://www.abclinic.com/ v Praze, určitě ti to můžu jen a jen doporučit. Jsou tam skvělí, mají úžasný přístup a věnují se ti na sto procent :-)

Odpověď
Aninka | 29.10.2022 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Celulitida
Moc děkuju za tip, vypadá to fakt slibně podle toho co o tom čtu :)

Odpověď
Pavla | 30.10.2022 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Celulitida
Já jsem hrozně ráda, že jsem do toho šla, jediný co mě mrzí, že jsem se o tom nedozvěděla dřív a tak dlouho jsem se kvůli tomu omezovala a snažila se toho zbavit posilováním i když to prostě nešlo.

Odpověď
Pavla | 26.7.2023 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Celulitida
Já se bohužel s celulitidou potýkám už pěkně dlouho. Zkoušela jsem na ni všechno možné, ale výsledky zatím nic moc. Nedávno mi ale jedna moje kamarádka dala doporučení na toto studio estetické medicíny Brno - https://www.oneplus.cz/ Prý tam párkrát byla na nějakých masážích a její celulitida se opravdu zlepšila. Do Brna to mám kousek, tak si říkám proč to taky nevyzkoušet.

Odpověď
Petra | 31.8.2023 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Celulitida
Tak s tímhle mám problémy už od těhotenství. Ono celkově to těhotenství mě hodně proměnilo. Hlavně třeba i v oblasti intimních partií. To mě štve teda asi nejvíc a ráda bych s tím něco dělala. Prý to dokáží řešit například tady - https://www.labioplastika-praha.cz/ tak si říkám jestli se tam neobjednat. Nemáte s tou klinikou některá zkušenost?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné